Kako je Zorana Pavić smršala 23 kilograma - BIGportal.ba
Ex Yu

Kako je Zorana Pavić smršala 23 kilograma

Pop pjevačica Zorana Pavić za godinu je skinula čak 23 kilograma, a kada se pojavila u emisiji „Brak na neviđeno“, malo ko nije bio iznenađen njenim novim izgledom.

Pjevačica se pojavila u uskoj garderobi – farmerkama i majici koja je istakla uzak struk, ali i bujno poprsje. Čak se ni voditeljicaa emisije nije ustručavala da prokomentira Zoranin izgled, a naročito što su joj noge znatno mršavije.

Iako je vidno smršala, Zorana je ranije ispričala da je morala da povede računa o svom zdravstvenom stanju koje je zbog toga bilo narušeno.

-Imala sam hormonski poremećaj. Daleko od toga da nisam bila sklona hedonizmu, ali od nekog stresa sam bježala u hedonizam. Moram priznati. Međutim, taj hormonski poremećaj dosta mi je zakomplikovao život i zdravstveno stanje – otkrila je svojevremeno pjevačica Zorana Pavić za Nova.rs zbog čega je promijenila svoj fizički izgled i životne navike.

Ispričala je kako je početkom prošle godine započela rigoroznu dijetu koja joj je „spržila“ želudac, zbog čega je trpjela posljedice.

-U početku sam držala rigoroznu dijetu koju nikome, ali zaista nikome, ne preporučujem jer mi je ugrozila zdravstveno stanje. Apelujem da te rigorozne varijante nikome sreću nisu donijele. Ja sam čak završila i na infuziji. S obzirom na to da sam za kratko vrijeme za promociju htjela da oslabim dosta, počela sam s tim – rekla je Zorana i dodala da zahvaljujući zdravijoj ishrani i vježbanju održava kilažu.

-Promijenila sam način ishrane i fizička aktivnost je prisutna svako jutro kada ustanem. Imam svoje tegiće i vježbam s obzirom na to da je ovo sve sa Coronom poremetilo i teretanu i sve ostalo – rekla je Pavić.

Azra.

Danas objavljeno

Rozga progovorila o plastičnim operacijama

Vanja A

Iskra Brajović: Iako sam kćerka Voje Brajovića, karijeru nisam gradila zahvaljujući protekcijama

Vanja A

Poslije tri godine veze raskinuli Filip Krajinović i Anđela Novčić

Vanja A

Ostavite komentar