Kako je Samsung uspio da napravi ultra tanko staklo za svoje savitljive telefone? - BIGportal.ba
Mobilni svijet Tehnologija

Kako je Samsung uspio da napravi ultra tanko staklo za svoje savitljive telefone?

Samsung je stvorio ovu novu kategoriju pretvarajući u stvarnost ono što je neverovatno, a sve to kroz inovativne nove tehnologije i sofisticirane, visoko precizne proizvodne procese.

Naime, ključni element Samsung sklopivih uređaja je ultra tanko staklo, zaštićeni materijal koji se može sklopiti stotine hiljada puta, a da pritom zadrži svoju izdržljivost i snagu. Pošto popularnost sklopivih uređaja brzo raste, Samsung usavršava proizvodnju ultra tankog stakla kako bi potrošačima isporučio više sklopivih uređaja.

U ovom videu pogledajte nekoliko ključnih koraka u stvaranju ultra tankog stakla, uključujući kako Samsung seče, oblikuje i polira svaki komad za maksimalnu izdržljivost, kako bi se obezbedio samo najkvalitetniji finalni proizvod. Zahvaljujući Samsung liderstvu i perfektnoj veštini izrade uređaja, Galaxy sklopivi telefoni, koji su napravljeni za moderno doba, unapređuju svakodnevni život korisnika.

Istražite Samsung inovativni proizvodni proces ultra tankog stakla koji iskustvo sa sklopivim pametnim telefonom čini mogućim.

Benchmark.

Danas objavljeno

Tim Kuk potkačio Zakerberga i Metaverzum projekat

Vanja A

Pripremite se, stižu ogromne reklame na nebu iznad gradova

Vanja A

Apple Watch Series 7 eksplodirao, a vlasnik završio u hitnoj pomoći

Vanja A

Ostavite komentar