Kako je otkrivena Instagram prevara Kim Kardashian - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Kako je otkrivena Instagram prevara Kim Kardashian

Da mnogi teže ka savršenstvu odavno je poznato, no nerijetke su situacije kada poznati pretjeraju sa uređivanjem fotografija želeći izgledati što bolje.

Instagram profil „Poznati pod lupom“ objavio je videozapis Kim Kardashian na kojem je itekako vidljivo korištenje aplikacije za uređivanje fotografija, odnosno Photoshopa.

https://www.instagram.com/p/CP5ocL0Jzla/?utm_source=ig_embed&ig_rid=aebf7555-75bd-4aa6-94c5-cf8b4bf7d355

– Kim Kardashian (Photoshop, obratite pažnju na prst), stoji u opisu objave na kojoj se jasno vidi kako se prst krivi u predjelu struka, a ispod su se nizali komentari začuđenih pratitelja.

„Instagram je ubjedljivo najveća prevara i laž u historiji čovječanstva! Lažne nagrade i giveaway,lažni doktori i estetski hirurzi, lažno prikazivanje sreće i bogatstva, lažni pratioci, lažni stvari se prodaju, lažni pjevači i pjevačice, lažne ljepotice i zgodnice, lažni moralisti, lažni navijači, razni neki treneri lajf kočovi šta li ga sve nece izmisliti. Sve sami prevaranti. Neka je gospod Bog u pomoći budućim generacijama…“, „Nisam znala da može snimak da se uradi“, samo su neki od komentara.

Azra.ba

Danas objavljeno

Paparazzo fotke otkrile pravo lice Kendall Jenner, najplaćenije manekenke na svijetu

Vanja A

Ljekar zabranio kraljici da pije alkohol

Vanja A

Ko je glumica iz serije „Squid Game“ o kojoj priča cijeli svijet?

Vanja A

Ostavite komentar