14. Novembra 2022.

Kako je nekada izgledala Marija Mikić? Bila je učesnica poznatog takmičenja

Big Portal

Mnogi su zaboravili da je Marija Mikić pokušala da se oproba u muzičkom takmičenju “Prvi glas Srbije”. Tada je bila jako mlada i neiskusna, pa je u prvom krugu propala kroz rupu. Bila je ubeđena da će da ispadne, ali je znala da je žiri prepoznao njen talenat i boju glasa.

– Najupečatljiviji momenat je bio kada sam propala kroz rupu (smeh). Imala sam osećaj da ću da ispadnem jer sam bila najneiskusnija, oni su prepoznali moj talenat i boju glasa, ali ja tada nisam bila spremna na to u životu. I na probama sam tražila da propadam kroz rupu, da bih znala šta me čeka (smeh). Mnogo je čudno kada izgubiš tlo pod nogama – kaže Marija.

Foto: Printscreen/ YouTube – MarijaMikicTV
Foto: Printscreen/ Instagram –  Darko Jekic

Marija se ne kaje što nije započela svoju muzičku karijeru mlada, jer kako kaže, ona je kao zrela osoba znala šta hoće.

– Ne bih nikad. Mislim da je to dobra stvar za mlade ljude, da možda naprave karijeru, ljudi čuju za njih, da se afirmišu, ali ja iz ove perspektive ne bih nikad. Naravno da karijera možda treba da počne da se gradi sa 19, 20 godina, ali meni je mnogo pomoglo što sam počela sa tim svim tek kad sam sazrela, jer sam tada znala šta hoću, a šta ne – kaže ona za 24sedam i nastavlja:

– Mislim da može da bude vrlo problematično kada si klinac, ne znaš šta hoćeš, juriš popularnost i da neko vidi i čuje tvoj talenat, pa možda kreneš nekim putem kojim nije trebalo. Postoje razna takmičenja, čak i za decu gde ne znaš još ni ko si, a ni šta želiš – zaključila je pevačica. 

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare