Kako je Nebojša Glogovac govorio o rođenju drugog sina - BIGportal.ba
Ex Yu

Kako je Nebojša Glogovac govorio o rođenju drugog sina

Nebojša Glogovac lumpovao sa kolegama do zore.

U emisiji Balkanskom ulicom, legendarni glumac Nebojša Glogovac (1969-2018) ispričao je Vesni Dedić kako je prošlo rođenje sina.

Za prvog sina nikako da se setim

“Bilo je strašno. Sećam se, pa eto, grešna mi duša, nikako da se setim s Milošem, kad se Miloš rodio šta sam radio. Ne uspevam da se setim, da vratim tu noć, ali za Gavrila je bilo jako veselo. Ja sam tu poneo neke flaše u kolima jer sam znao da treba da se desi. Igrali smo predstavu “Poloneza Oginskog”.

“U 22:20 je bio poklon, on se rodio u 22:20. Izašao je na aplauz. Onda smo krenuli tamo u klubu, pa sam onda išao tamo u bolnicu, tako blago cirke. Mislio sam od jedne žene da je moja žena. Doduše, bila je na trećem spratu porodilišta, naslonjena na prozor, jedna gospođa, vidi se samo silueta jer je svetlo iza nje tamo u hodniku i ona je na prozoru. Ista frizura kao Mina, ista silueta kao Minina. Mi dolazimo tamo da nas puste, noć je, pola jedan i ja ispred, vidim nju i kažem “Mina ljubavi, sina smo dobili”, neki izliv nežnosti i na sve to, ona se ne pomera. Nešto mi prođe kroz glavu, čitao sam negde da neke žene zbog bola u toku porođaja, mrze muškarce kao uzrok tog bola na nekom podsvesnom nivou. Ja reko, to je, mrzi me. Probam još jednom, vidim žena se ne pomera.”

Ima usnu kao ja

“Shvatim da to nije ona i uvedu me unutra. Nakače mi onu zelenu togu i sve to. Mali Gavrilo ima gornju usnu kao ja, vidim moje je, veknica. Sad idem da vidim suprugu. Ulazim u sobu desno, mrak, ono tamo 6-7 kreveta i sestra dolazi do jednog kreveta, diže tablu i kaže “Vaša supruga Mina Mitrović”. Ona je bila primljena na porođaj Mina Mitrović jer još nismo te papire bili regulisali. Kažem “Ovo nije moja žena”, a sestra će na to “Jao, nemojte tako, pa žena se porodila, nemojte te šale.” Onda se  u priču uključila i ta žena i dobacila “Pa ja ceo dan hoću da vam kažem, ja nisam Mina Mitrović, ja sam Tina Mitrović.” U isto vreme su se porodile i Mina i Tina Mitrović.”

“Nastaje panika, ja vičem “Pa jel ono moje dete”. Prevrću brojeve, gumice. Silazim niz stepenice, Minu izvoze u kolicima, sprat niže, tako da dobro je da smo se našli. Posle smo otišli u Zvezdaru i uništili pola kluba. Zaspao sam na nekoj srči, u 5 ujutru.”

Danas objavljeno

Da li znate ko je djevojčica sa slike?

Vanja A

Dijana Đoković nakon mnogo godina otkrila

Vanja A

“Praktična žena” Nataša Pavlović: Imala sam sve jedinice u školi, bila sam kao biljka

Vanja A

Ostavite komentar