Kako je izgorio srpski autobus? - BIGportal.ba
Region Vijesti

Kako je izgorio srpski autobus?

Dim se vidio već oko dva kilometra pred granicu, mislili smo da se zapalio neki objekat, nismo ni pretpostavljali da je u pitanju autobus – ispričao je Dejan Srbinovski koga je put danas naveo na granični prelaz Srbije sa Sjevernom Makedonijom na kom se oko 16. 30 časova zapalilo putničko vozilo.

Prema trenutnim informacijama u vatrenoj buktinji pukom srećom nema povrijeđenih, a vatrogasci su i dalje na licu mjesta pokušavajući da obuzdaju plamen.

– Vraćao sam se sa puta iz Vranja, strašno je gorjelo. Putnici su stajali okolo i bili su vidno potreseni, ali koliko znam niko nije teže povrijeđen, eventualno je bila pokoja ogrebotina. Sami su se evakuisali iz vozila, vatra je zaista bila strašna, autobus je mogao da eksplodira – rekao je Srbinovski.

Kako saznaje Blic, još nije utvrđen razlog nastanka požara, a više će biti poznato kada bude u potpunosti lokalizovan. Prilazak granici iz pravca Sjeverne Makedonije trenutno je zatvoren za saobraćaj.

Podsjetimo, plamen je buknuo buknuli u dvospratnom autobusu novosadskih tablica danas oko 16.30 časova kod graničnog prelaza Tabanovce, pred ulazak u Srbiju.

(Srpskainfo)

Danas objavljeno

Priština opet nudi Amerikancima: Uspostavite stalnu vojnu bazu na Kosovu

M.

“Nije u planu pooštravanje epidemioloških mjera”

M.

U Grčkoj palo više od 75 miliona tona vode

M.

Ostavite komentar