Kako je izgledao Željko Joksimović kao dječak? - BIGportal.ba
Ex Yu

Kako je izgledao Željko Joksimović kao dječak?

Duža kosa, krupne oči i harmonika na ramenima

Pjevač Željko Joksimović danas važi za jednog od najpriznatijih umjetnika. Osim muzičke karijere, on se posvetio i produkcijskom radu, a malo ko zna da je kao dječak svirao harmoniku.

Naime, Joksimović je već sa četiri godine postao zvijezda, s obzirom na to da je bio najbolji harmonikaš među vršnjacima.

Jedan snimak iz ranog djetinjstva dospio je i na YouTube platformu, a prilog o ovom talentovanom dječaku iz Valjeva napravio je RTS.

Snimak iz davne 1977. na kojem je Željko imao nešto dužu crnu kosu i sa harmonikom u ruci izazvao je lavinu pozitivnih komentara, i već tada se znalo da će ostvariti veliki uspjeh na muzičkoj sceni.https://www.youtube.com/embed/b7EXt0x76yY

Domaća publika gledala ga je kao člana žirija u muzičkom takmičenju „X fakotor”, a neke pjesme koje je napisao za svoje drage kolege, poput pjesme „Miljacka” za Halida Bešlića, postale su evergrin pjesme sa našeg muzičkog područja.

Prelomna godina u karijeri Joksimovića je 2004. kada se sa pjesmom „Lane moje” plasirao na Evrovizijsko takmičenje i kao predstavnik Srbije i Crne Gore osvojio drugo mjesto.

Izvor: 24sedam.rs

Danas objavljeno

Muharem Serbezovski završio na operaciji

Vanja A

Objavljena rijetka fotografija Zdravka Čolića s majkom i ocem

Vanja A

Suze: Ildi Šaulić suprug priredio ŽURKU IZNENAĐENJA za ROĐENDAN

Zeljka

Ostavite komentar