30. Septembra 2022.

Kako je izgledao Željko Joksimović kao dječak?

Big Portal

Pjevač Željko Joksimović danas važi za jednog od najpriznatijih umjetnika. Osim muzičke karijere, on se posvetio i produkcijskom radu, a malo ko zna da je kao dječak svirao harmoniku.

Naime, Joksimović je već sa četiri godine postao zvijezda, s obzirom na to da je bio najbolji harmonikaš među vršnjacima.

Jedan snimak iz ranog djetinjstva dospio je i na YouTube platformu, a prilog o ovom talentovanom dječaku iz Valjeva napravio je RTS.

Snimak iz davne 1977. na kojem je Željko imao nešto dužu crnu kosu i sa harmonikom u ruci izazvao je lavinu pozitivnih komentara, i već tada se znalo da će ostvariti veliki uspjeh na muzičkoj sceni.https://www.youtube.com/embed/b7EXt0x76yY

Domaća publika gledala ga je kao člana žirija u muzičkom takmičenju „X fakotor”, a neke pjesme koje je napisao za svoje drage kolege, poput pjesme „Miljacka” za Halida Bešlića, postale su evergrin pjesme sa našeg muzičkog područja.

https://www.instagram.com/p/Bt1Yro3FylB/?utm_source=ig_web_copy_link

Prelomna godina u karijeri Joksimovića je 2004. kada se sa pjesmom „Lane moje” plasirao na Evrovizijsko takmičenje i kao predstavnik Srbije i Crne Gore osvojio drugo mjesto.

Izvor: 24sedam.rs

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare