3. Januara 2022.

Kako je Brižit Makron izgledala kad je bila mlada

Big Portal

Predsednik Francuske Emanuel Makron (44) je svoju suprugu Brižit upoznao kada je imao 15 godina, a ljubavnu vezu su započeli tri godine kasnije. Stvari su se zakomplikovale jer mu je ona bila profesorka i to 24 godine starija od njega. Takođe, Brižit je i majka njegove nekadašnje drugarice iz odeljenja Lorens.

Prva dama Francuske Brižit Makron (68) rođena je u Amijenu i najmlađa je dete naslednika Fabrike čokolade Tronju, osnovane 1872. godine.

Bridžit je radila kao profesorka francuskog i latinskog jezika, i iz prvog braka sa Andreom Luisom Ozielom ima troje dece – osim Lorens (1977), Sebastijana (1975) i Tifejn (1984).

Gospođa Makron privlači pažnju gde god da se pojavi kako zbog 24 godina mlađeg supruga, ali i zbog svoje pojave koju su modni stručnjaci ocenili kao elegantnu, jednostavnu i efektnu.

Za Ele je istakla da vodi računa o tome kako izgleda: “Uvek ulažem dosta napora u to kako želim da prezentujem sebe, pitajte moju decu ili moje studente. Nikada ne bih napustila svoju kuću ako se nisam lepo obukla i napravila frizuru”, rekla je jednom prilikom.

https://www.instagram.com/p/CT99jTTstVE/?utm_source=ig_web_copy_link

A ova modna ikona, kako je nazivaju strani mediji, u mladosti je izgledala ovako:

https://twitter.com/JayTwittay/status/1472228222624579588

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare