12. Novembra 2021.

Kako je Adele bolan razvod pretvorila u svoj najiskreniji album do sada

Big Portal

“Easy On Me”, prvi singl sa Adeleinog četvrtog studijskog albuma 30, koji je izašao 19. novembra, izrazio je njena osjećanja o kraju skoro decenijske veze. Kada je izašla vijest o Adelinom razvodu, internet je bio preplavljen memovima i tvitovima o tome koliko će njen sledeći album biti razoran zbog toga. “Tokom nečeg takvog, takve značajne stvari koja se dogodi u životu, vaš um nekako odlazi na ta mračna mjesta”, rekla je Adele za Rolling Stone. „Zašto me ne vole? Zašto bi to pisali ako me prate 10 godina?’ Ali u stvarnosti, to nije njihova odgovornost. U stvarnosti, njihova odgovornost kao obožavalaca je da žele dobar album i da se nadaju da ću uspjeti. Pa sam to sve prihvatila sa znom soli i bilo je u redu.”

Theo Wenner for Rolling Stone

Adele se za Rolling Stone prisjetila i kako se osjećala kada je njen brak završio pred očima javnosti. “To me je jako rastužilo”, rekla je Adel. “… to me uništilo. Bilo mi je neugodno. Niko me nije postidio, ali osjećaš kao da nisi uspjela.”

Album 30 je prvobitno trebao da debituje prošle jeseni. „Niko ne želi da se sjeća ovog perioda“, rekla je Adel. „Očigledno je mnogo bolje nego prošle godine, ali onog dana kada izađe moj album, nečija voljena osoba će umrijeti od COVID-a. Za njih će to biti podsjetnik svaki put kada čuju ‘Easy on Me’ na radiju.”

Theo Wenner for Rolling Stone

Od ljeta 2021., Adele se zabavljala sa sportskim agentom Rich Paulom. Na instagramu su ozvaničili svoju vezu u septembru. Ona je za Rolling Stone rekla da je njena veza s Paulom “najnevjerovatnija, najotvorenija i najlakša” veza u kojoj je ikada bila.

Instagram/@adele

Ultra.ba

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare