5. Oktobra 2021.

Kako izgleda vakcinacija na novom punktu: Građani brzo dolaze na red, ali teže do lokacije

Big Portal

Prozivanje prolazi bez problem, ne čeka se dugo. Problem je, kako se ekipa Srpskainfo uvjerila na licu mjesta, što su neki jedva našli vakcinalni punk, a kada su i došli, morali su da potraže mjesto za parkiranje.

– Juče su me obavijestili da je danas moj red za revakcinaciju. Ranije sam pročitao da je punkt prebačen u naselje Petrićevac. Malo sam kružio dok sam našao gdje se nalazi. Na ulazu u ulicu gdje je punkt, na jednoj ogradi je zakačena tabla koja pokazuje smjer, ali to ne vidite ako idete kontra stranom. Vakcinisan sam na lokaciji Velesajma i to je bilo lakše i jednostavnije – kaže jedan od sugrađana koji je primio “Sputnjik”.

Starija gospođa, koja je došla taksijem na revakcinaciju, kaže da je u samom objektu sve organizovano kako treba, brzo se dolazi na red, nema gužve jer svako ima svoj termin, ali nije znala da je vakcinalni punkt promijenio lokaciju.

– Kada sam rekla taksisti da me vozi na Velesajam, čovjek me odmah pitao da li idem na vakcinaciju. Rekla sam da, a on mi je rekao da je to sada na Petrićevcu. Kada su me zvali telefonom, nisu mi rekli za novu lokaciju – priča ova gospođa.

Kako smo se uvjerili na licu mjesta, dolazak na revakcinaciju je dobro organizovan. Imena onih koji su danas naručeni je na spisku, a muškarac ispred ulaza ih proziva. Obzirom da nije bila velika gužva, neki su imali mogućnost da uđu desetak minutra prije od zakazanog termina. Nekoliko njih koji su malo zakasnili, takođe su bez problema ušli unutra.

Srpskainfo

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare