Kako izgleda stomak J.Lo kada je paparazzi uhvate nespremnu - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Kako izgleda stomak J.Lo kada je paparazzi uhvate nespremnu

Latino diva Jennifer Lopez ovoga je ljeta napunila 52 godine, no ova ljepotica stari kao vino, a žene širom svijeta dive se njenoj figuri i prirodnoj ljepoti.

Osim zdrave prehrane i redovnog odlaska u teretanu, J.Lo posljednjih par mjeseci posebno blista zbog nove-stare ljubavi.

Gotovo 18 godina nakon iznenadnog prekida zaruka, Ben Affleck ponovo je ušao u njen život, a ona dugo vremena nije bila ovako sretna. Talentirana ljepotica s godinama se ne skida s trona jedne od najvećih zvijezda današnjice, a svijet osvaja i svojom beauty linijom kojoj je sama najbolja reklama.

Iako se pjevačica kune u glavni sastojak linije, maslinovo ulje, posljednjih mjeseci sve je više komentatora koji tvrde kako je vrijeme da prizna da koristi botoks i filere, kao i većina slavnih dama.

Naime, najnovije Jenniferine fotke sva ova šuškanja bacaju u vodu. Paparazzi su je uslikali na odlasku u plesni studio u Los Angelesu, a u običnoj je trenirci, što nije jednostavno, pokazala da izgleda kao milion dolara. Kropirani je gornji dio otkrio njen isklesani stomak, kosu je vezala u visoki rep.

Izvor:story.hr

Danas objavljeno

Definicija mode i luksuza: Giorgio Armani “One Night Only” revija u Dubaiju

Vanja A

Šta uraditi u situaciji kada vaš suprug razgovara sa drugom ženom, a vama to smeta?

Vanja A

Zlatni retriver oborio Guinness svjetski rekord za najviše teniskih loptica u ustima

Vanja A

Ostavite komentar