6. Jula 2019.

Kako izgleda “ogoljeni” Peugeot 208

Big Portal

Prilikom promocije novih modela, proizvođači automobila uglavnom prikazuju javnosti najbogatije opremljene verzije, kako bi ostavili što bolji utisak na potencijalne kupce.

Međutim, kada se nekoliko meseci kasnije uoči početka prodaje pojave konfiguratori na zvaničnim sajtovima, mnogi se razočaraju videviši kako izgledaju osnovne, “ogoljene” verzije tog automobila.

Novi Peugeot 208 je prilikom svetske premijere na Sajmu automobila u Ženevi 2019. naišao na veoma dobar prijem publike, zahvaljujući potpuno novom dizajnu, a kupci u nekim evropskim zemljama sada mogu da naruče ovaj automobil, ali i da vide kako izgleda bazična 208-ic

Tako je na belgijskom konfiguratoru ponuđen novi 208 u osnovnom paketu “Like” koji je znatno skromniji od “napucane” GT Line opreme sa promotivnih fotografija. Alu felne su ustupile mesto standardnim čeličnim 15-icama sa ukrasnim plastičnim ratkapnama, dok su kvake na vratim umesto u boji karoserije – crne.

Bazični Peugeot 208 za belgijsko tržište (Foto: Peugeot promo)

Jedan od najkarakteričnijih simbola 208-ice, ali i najnovije generacije ostalih Peugeot modela – LED dnevna svetla koja simbolizuju lavlje očnjake – na bazičnoj verziji su zamenjena običnim plastičnim umecima.

Bazični Peugeot 208 za belgijsko tržište (Foto: Peugeot promo)

Slično je i u kabini gde je umesto centralnog 10-inčnog ekrana multimedijalnog sistema ugrađen skromniji 5-inčni displej. Izostalo je i ambijentalno svetlo iz skupljih varijanti 208-ice, a izostali su i elektropodizači na zadnjim prozorima.

U nastavku možete pogledati i fotografije GT Line verzije (u plavoj boji) i uporediti izgled ova dva automobila.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare