12. Maja 2020.

Kako izgleda novi Mercedes S klase – spolja i iznutra

Big Portal

Životni vek aktuelne S klase polako se bliži kraju, o čemu svedoče i fotografije gotovo potpuno demaskiranih pretprodukcijskih primeraka njegovog naslednika koje su objavljene na Instagramu.

Dizajn spoljašnjosti nove generacije, koja nosi fabričku oznaku W223, predstavlja evoluciju izgleda sadašnjeg modela uz neminovne promene u skladu sa novim stilskim jezikom Mercedesa.

To je pre svega uočljivo na zadnjem delu automobila, koji krase znatno drugačija stop svetla, ali i napred gde su preoblikovani farovi i u nešto manjoj meri maska hladnjaka.

Kao što se i očekivalo, promene su drastičnije u enterijeru.

Praktično, sve je novo, a u Mercedesu su se odlučili da maksimalno digitalizuju komandnu tablu i to tako da ekrani više nisu diskretno uklopljeni u kokpit, već štrče poput dva velika tableta.

Ovakav enterijer nemački proizvođač najavio je prošle godine konceptom Vision EQS, kada smo prvi put videli novi dizajn ventilacionih otvora, koji je sada primenjen i na buduću S klasu.

Ipak, neki elementi unutrašnjosti ostavljaju utiska nedovršenosti, poput “rupe” koja se nalazi između instrument table i vetrobranskog stakla, ali treba napomenuti da je vozilo sa fotografija još uvek u pretprodukcijskoj razvojnoj fazi.

Napomena: na ovom Instagram postu je objavljeno više fotografija nove S klase koje možete pregledati tako što ćete kliknuti na strelicu na desnoj strani prvi fotografije:

https://www.instagram.com/p/CAFBULNJOL9/?utm_source=ig_web_copy_link

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare