Kako izgleda kada Meghan Markle kopira Dianu: Javnost je zbog toga osuđuje, dok to nije slučaj s Kate Middleton - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Kako izgleda kada Meghan Markle kopira Dianu: Javnost je zbog toga osuđuje, dok to nije slučaj s Kate Middleton

Kate Middleton je nedavno na premijeru novog filma o James Bondu, ‘No Time To Die’, obukla zlatnu haljinu sličnu onoj koju je nekad nosila pokojna princeza Diana, a i Meghan Markle je često, dok je obavljala kraljevske dužnosti, odabirala modna izdanja, koja je inspirirala majka princa Harryja.

Dok Kate dobija komplimente i divne komentare na račun izgleda, Meghan je trpjela kritike javnosti i neki su čak govorili da je jezivo što kopira Dianu. Markle se nije obazirala na takvo licemjerje, pa i dalje nosi nakit, koji joj je dao Harry i pripadao je njegovoj majci.

Ima dijamantnu narukvicu iz koje je princ dao izvaditi dva dragocjena kamena da bi napravio zaručnički prsten za nju, a mogla se vidjeti na njenom zglobu tokom intervjua s Oprah Winfrey. Kako su pisali strani mediji, Meghan ju je nosila kako bi Diana bila prisutna s njom i mužem u tom važnom trenutku, koji je uzburkao javnost.

Meghan je zasjala na mnogim događanjima i u kreacijama inspiriranim onima koje je nosila Diana. Princeza je oduševila u zavodljivoj haljini za bal od Catherine Walker, a Markle je imala sličnu od Caroline Herrere 2018. Markle je nosila i plavi kaput sličan Dianinom, haljine s cvjetnim uzorkom i prugicama, bijelu pripijenu haljinu te farmerke s košuljom u za opušteniju priliku.

Izvor: story.hr

Danas objavljeno

Gdje su i šta rade kćerke Baracka i Michelle Obame

Vanja A

I ona voli bižuteriju: Kate Middleton nosi naušnice od 4 KM

Vanja A

Tri rituala koja sretni parovi prakticiraju svaki, ali baš svaki dan

Vanja A

Ostavite komentar