Kako danas izgleda lijepa plavuša iz čuvenog Džejovog spota? - BIGportal.ba
Ex Yu

Kako danas izgleda lijepa plavuša iz čuvenog Džejovog spota?

Džej Ramadanovski iza sebe je ostavio brojne hitove, a jedna od njegovih najslušanijih pjesama svakako je “Sunce ljubavi”.

U spotu za pomenutu pjesmu pojavila se i plavokosa ljepotica Nataša Nađa Vojinović, koju je vijest o pjevačevoj smrti veoma pogodila. 

Nađa je rođena u Beogradu, ali trenutno živi i radi u Bjeloj.

“To je bilo 1994. godine, sada zvuči daleko, a kao da je juče bilo. Sjećam se tog dana kad me jedna modna agencija pozvala na kasting. Mladost sa sobom nosi bunt, ponos, strah…. Želja da uspem savladala je strah da li ću odgovoriti zahtjevima režisera. Konkurencija je bila velika, a moja očekivanja još veća. I ostvarilo mi se”, ispričala je ona o tome kako je došlo do toga da se pojavi u Džejevom spotu.

Ona se prisjetila i toga kako je izgledala saradnja sa njim.

“Bio je zanimljiv, komičan, volio je da se šali, ali dok se snima vrlo odgovoran i zahtijevan. To je za mene bila odlična saradnja. I honorar je, za te devedesete, bio dobar”, istakla je Nađa.

Nakon ovoga lijepa plavuša se pojavila u još nekoliko spotova, a najponosnija je na učešće na izboru za “Miss YU”, gdje je osvojila titulu “Mis šarma”.

Kako je istakla za pomenuti medij, danas je u potpunosti fokusirana na sedmogodišnjeg sina, a svojevremeno je bila i zaštitno lice jedne lokalne televizije u Herceg Novom.

Danas objavljeno

Saša Matić otkrio pred kim je imao tremu

Vanja A

Rozga progovorila o plastičnim operacijama

Vanja A

Iskra Brajović: Iako sam kćerka Voje Brajovića, karijeru nisam gradila zahvaljujući protekcijama

Vanja A

Ostavite komentar