Kako da Toyotu prerušite u Lamborghini? - BIGportal.ba
Auto-moto Ostalo

Kako da Toyotu prerušite u Lamborghini?

Ukoliko iz nekog razloga poželite da RAV4 zamaskirate tako da prolaznici pomisle da vozite Lamborghini Urus, obratite se ovom japanskom “tjuneru”.

Japanska firma Albermo koja se bavi dorađivanjem produkcijskih automobila došla je na bizarnu ideju da vlasnicima Toyote RAV4 ponudi da njihovo vozilo preruši ni manje ni više nego u Lamborghini Urus.

Poznato je da je italijanski auto-brend u Japanu veoma popularan i da vlasnici automobila ove marke često organizuju skupove.

Neretko su njihovi automobili naknadno dorađeni, ali je tu reč o originalnim Lamborghini vozilima, a ne o modelima drugih proizvođača.

Ipak, pretpostavljamo da postoji dovoljan broj vlasnika Toyote RAV4 kojima se ova ideja čini privlačnom, čim se kompanija Albermo odlučila za jedan ovakav poslovni potez.

Doplatni paket koji se nudi sastoji se od tri dela.

Prednji branik u stilu Urusa košta 138.000 jena (oko 1.200 evra), mrežice u obliku saća na bočnim usmerivačima vazduha su 8.000 jena (70 evra), dok je modifikovani zadnji panel karoserije (nije prikazan na fotografijama) 78.000 jena (670 evra).

Sve u svemu, i nije tako skupo za japanski standard, ali pitanje iz naslova i dalje stoji.

Danas objavljeno

Koenigsegg CCX iz 2008. godine košta 1,3 miliona dolara

Vanja A

Polo GTI stiže u junu

Vanja A

Prelazak “na struju”: Toyota predstavila Proace City Electric

Zeljka

Ostavite komentar