Kako da spriječite bol u nogama kada nosite štikle? - BIGportal.ba
Magazin Moda

Kako da spriječite bol u nogama kada nosite štikle?

Mnoge žene izbjegavaju nošenje ove obuće zbog njihove neudobnosti. Štikle su najlepša ženska obuća, a evo trika koji će vam pomoći da se u njima osjećate lijepo i prirodno. Ne morate više birati goru opciju kada kupujete cipele samo zato što se plašite da će vas boljeti noge i da vam one neće biti udobne.

Poznata stilistikinja i urednica modnih publikacija Maksin Egenberger objasnila je nekoliko trikova koji pomažu da smanjite ili potpuno eliminišete bol kada ste na visokim štiklama.

Ona kaže da se prilikom hodanja prvo spustite petu, a zatim prste. Tako će hod na potpeticama izgledati elegantnije i prirodnije. Takođe je savjet da pravite male korake i koračate sporo. Vaš hod treba da bude lagan i opušten. Tijelo je najbolje da malčice zabacite unazad, ali u isto vrijeme treba da držite pogled naprijed, a ne u pod.

“Dok hodaju u štiklama, mnoge žene ispruže vrat napred kako bi na neki način nadoknadile to što sporo hodaju. ‘Isturena’ glava samo će učiniti da izgledate ružnije i nespretno. Držite je pravo na ramenima i gledajte naprijed, a ne u pod”, kaže Egenberger.

Obujte štikle, poslušajte savjete i bićete puni samopouzdanja, a na ulici će se okretati za vama.

(NovostiMagazin)

Danas objavljeno

Dvogodišnjakinja u Turskoj ugrizla zmiju

Vanja A

Ris Viderspun miješaju sa kćerkom: Kao blizankinje

Vanja A

Pogledajte kako Dubai “nestaje” u pješčanoj oluji

Vanja A

Ostavite komentar