Kako da smuvate djevojku koja je van vaše lige - BIGportal.ba
Ljubav i seks Magazin

Kako da smuvate djevojku koja je van vaše lige

Ponekad se prijateljska zona isplati, budući da istraživanja Univerziteta u Teksasu otkrivaju da je najbolje upoznate djevojku prije nego što je pitate da izađete, jer će vas to učiniti mnogo atraktivnijim i njoj simpatičnijim.

U toku studije, procjenjivao se stepen atraktivnosti parova, koji su počeli da izlaze brzo nakon upoznavanja. Ali parovi koji su bili prvo prijatelji prije nego što su postali ljubavnici imali su izraženije i dosta drugačije rezultate u studiji.

Drugim riječima, par ljudi prosječnog izgleda mogu da počnu da se zabavljaju odmah nakon upoznavanja.

Ali obični momak iz kraja i seks bomba, ipak treba da se druže nekoliko mjeseci prije nego što pokušaju sa romansom.

DOZVOLITE DA VAŠ PROSJEČAN IZGLED ZASJENE VRLINE

“Ciljanje na produžetke uključuje niz drugih faktora i daje vam šansu da pokažete svoj ubilački šarm i ličnost, da zasijate i promijenite nečiju površnu percepciju na osnovu izgleda”, kaže autor studije Lusi Hant.

Što je više poznajete, više ćete joj se dopasti, jer će imati priliku da vas bolje upozna i da joj postanete atraktivni (bez obzira na prosječan izgled).

U međuvremenu, ostanite u igri i posmatrajte i druge djevojke, jer ne želite da se vežete i čekate na vezu, do koje možda neće ni doći.

Prema studiji, ako je prošlo više od 17 mjeseci, a uzajmna privlačnost se nije sasvim razvila, možda je vrijeme da krenete dalje.

 

Foto: Shutterstock

Mens Health

Danas objavljeno

Oduševila izgledom: Slavna pjevačica izgubila 18 kilograma

Vanja A

Ispovijest čovjeka koji je završio u ustima kita: Bio je totalni mrak

Vanja A

Završili u zatvoru jer nisu htjeli policajcima dati besplatne burgere

Vanja A

Ostavite komentar