"Kako bilo ko može da kaže da je zaraza krenula odatle?" - BIGportal.ba
Sport Tenis

“Kako bilo ko može da kaže da je zaraza krenula odatle?”

Goran Ivanišević, proslavljeni hrvatski teniser i trener Novaka Đokovića, rekao je da bi voleo da prvi reket sveta bude smenjen sa čela Saveta ATP tenisera.

Ivanišević ističe da se Novak previše troši i da ga napada ko stigne i kako stigne.

Ovo je samo moje mišljenje, iskreno, voleo bih da ga smene. Otkako je postao predsednik, šta god napravi, ništa ne valja. Napada ga ko stigne i kako stigne, on se u tome troši, pokušava da napravi nešto dobro za svakoga“, rekao je Ivanišević za “Sportske novosti”.

Ivanišević dodaje da se ona žurka u Beogradu i nije morala dogoditi.

“Mogu prihvatiti da nam to nije trebalo, ali svi su ti igrači svaki za sebe. Niko nikoga nije prisilio da dođe u taj klub, niko nikoga nije terao da pleše ili da skida majicu”.

Hrvatski trener ističe da ne može da se kaže da je od te žurke krenula zaraza

Opet, kako neko, bilo ko, može reći da je od tamo krenula zaraza? Marko Paniki, Novakov kondicioni trener, nije niti bio na toj žurci. Ja sam s njim u Beogradu bio svaki dan gotovo dve nedelje, a on je ispao pozitivan na testu, dok sam ja dvaput bio negativan. Može li mi to neko objasniti? Ili da je Miljan Amanović, Novakov fizioterapeut, tretirao lakat Grigora Dimitrova u Zadru, ne jednom, a i njegov je test negativan“, kaže Ivanišević i dodaje:

“Lako je biti general posle bitke i sada su svi jako pametni, a puno njih napada Novaka, to je jako popularno, kao da su jedva dočekali njegov pogrešan potez. On je pokušao napraviti nešto veliko, nešto što je imalo humanitarni karakter nakon što smo svi bili zatvoreni tri meseca”.

Danas objavljeno

Šapovalov namučio Medvedeva, Fric izbacio Rubljova, Cicipas “počistio” Švarcmana

Vanja A

Partizan želi da vrati štopera koji je odbio da igra za Stanojevića

Vanja A

Evo koliko je Jokiću stalo do reprezentacije

Vanja A

Ostavite komentar