Kako bi nekadašnje svjetske dive izgledale sa botoksom i filerima - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Kako bi nekadašnje svjetske dive izgledale sa botoksom i filerima

Kako bi izgledale nekadašnje svetske dive ako bi “napumpale” usta, podigle jagodice i stavile botoks?

Met Meitlend je umetnik iz Londona, koji svojim radom uveliko privlači velike modne kuće kao što su “Kezno”, “Luj Viton” i njegove ilustracije, fotografije su krasila mnoge časopise -” Le Monde”, “Voge”, “Veniti Fer”.

Fokus njegovog interesovanja je moda, trendovi, pop ikone, ali ih “obrađuje” na skroz zanimljiv način – poznate ličnosti Holivuda kroz njegov rad se transformišu u nove likove:

“Uvek sam bio fasciniran ljudima koji lepotu pomeraju do ekstrema. Jedan od mojih idola, Majkl Džekson, je istražio ideju o transformaciji jako rano u svojoj karijeri. Kozmetički pristup lepoti je ranije bio ograničen za zvezde i ultra-bogataše, a danas je postao dostupniji. Gde god pogledaš tu su dokazi o tim savremenim idealima lepote. Novo normalno možeš da vidiš širom sveta. Zato sam počeo da razmišljam o identitetu u našem savremenom društvu. Zamislio sam kako bi, da su i dalje žive, neke od najvećih zvezda u istoriji, prihvatile savremene kozmetičke tretmane i trendove”, rekao je jednom prilikom umetnik.

Zanimljivi su njegovi kolaži na kojima je prikazao nekadašnje svetske dive ali sa botoksom i filerima, a svoju estetiku opisuje kao “pop sa filmskim tonovima koji se preklapaju”.

U nastavku pogledajte kako bi Odri, Merilin, Lejdi Di izgledale sa korekcijama na licu iz ugla ovog umetnika.

Princeza Dajana

Merilin Monro

Odri Hepbern

Grejs Keli

Danas objavljeno

Nesvakidašnji prizor sa parkinga u Dalmaciji nasmijao ljude

Vanja A

Nakit koji licu daje eleganciju: Velike okrugle naušnice su pravi izbor za svaku sezonu

Vanja A

Sila Turkoglu iz serije “Amanet”: Uspjeh serije me usrećuje

Vanja A

Ostavite komentar