13. Decembra 2019.

Kakav stručnjak dolazi na čelo IRB-a?

Big Portal

Vrhovac je trenutno poslanik SNSD-a u Narodnoj skupštini RS i rukovodilac Filijale Fonda PIO u Prijedoru, a za portal CAPITAL kaže da nije dobio zvaničnu potvrdu da će biti imenovan na čelo IRB-a i da se ne bi oko toga oglašavao.

Što se tiče ranijih navoda medija da je njegova diploma sporna jer je izdata na FABUS-u, Vrhovac kaže da mu je dosadilo da to objašnjava, da je sve provjereno kada je radio u „Poštama“ i Fondu PIO, te da je i u Narodnoj skupštini diskutovao o visokom obrazovanju kako bi skinuo tu priču sa sebe jer je ta priča „proizvod nečijih interesa, nego što ima veze sa realnošću“.

„Ne stidim se ničega i ponosan sam na sve što sam u životu stekao“, kazao je Vrhovac.

Na pitanje da li je poslije studija na FABUS-u, magistrirao i doktorirao on kaže da se „čovjek nadograđuje dok je živ, ako želi da uspije u životu i da se usavršava“.

„Kroz privredu sam se usavršavao na poslovnom planu. Diplomirao sam i magistrirao u Novom Sadu. Doktorirao sam na PIM-u u kod profesora Dragana Đuranovića na temu „Upravljanje ljudskim resursima u javnim preduzećima RS s osvrtom na prijedorsku regiju“. Kroz posao sam se dokazao, gdje god sam radio dobio sam mnogo nagrada, sve je jasno i čisto“, rekao je Vrhovac.

Dodao je da je radove objavljivao i u međunarodnim časopisima, te da je trenutno na docenturi na Univerzitetu PIM.

„Ne stidim se ničega u svom životu. Ljudi koji cijene rad i koji prate moj rad ne bi mi dali povjerenje da u bilo šta sumnjaju“, rekao je Vrhovac.

Da Vrhovac ima diplomu FABUS-a objavljeno je još 2012. godine kada je za glavnog revizora kandidovan Mile Banika, tadašnji v.d. direktora Poreske uprave RS, a koji je završio isti fakultet.

Vrhovac vodi i privatni biznis

Dražen Vrhovac u Prijedoru ima registrovan i privatni biznis i to Agenciju za izvođačku umjetnost “FANTASY PRODUCTION INTERNATIONAL RS”.

Agencija je registrovana za izvođačku umjetnost, pomoćne djelatnosti u izvođačkoj umjetnosti i umjetničko i književno stvaralaštvo i scensku umjetnost.

(Capital)

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare