Kajli Minog otvorila dušu na Glastonberiju - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Kajli Minog otvorila dušu na Glastonberiju

Kajli Minog je još 2005. trebalo da nastupi kao zvijezda Glastonberi festivala, ali je njen koncert otkazan budući da joj je dijagnostikovan rak dojke. Zato je sinoć održala istorijski koncert na kojem je ogolila dušu pred hiljadama fanova. – Trebalo je da budem ovdje 2005. Situacija je bila takva da…

Kajli Minog je još 2005. trebalo da nastupi kao zvijezda Glastonberi festivala, ali je njen koncert otkazan budući da joj je dijagnostikovan rak dojke. Zato je sinoć održala istorijski koncert na kojem je ogolila dušu pred hiljadama fanova.

– Trebalo je da budem ovdje 2005. Situacija je bila takva da nisam uspjela. Željela bih da je bilo drugačije, ali to je život… Bitno je da smo sada ovdje – rekla je pop diva okupljenoj publici i otkrila da je u noći kad je trebalo da nastupi, kod kuće pratila prenos s Glastonberija.

– Neki muzičari su izvodili moje pjesme i to mi je pokazalo duh i predivnu prirodu Glastonberija – istakla je Kajli, koja na momente nije mogla da zadrži suze.

I sama je ovog puta prigrlila taj duh, dajući najbolje od sebe uz specijalne goste, scenski spektakl i čak pet kostima koje je ponijela u tih 75 minuta koncerta.

S Krisom Martinom, frontmenom benda Coldplay, izvela je “Can’t Get You Out Of My Head”, s Nikom Kejvom legendarnu “Where The Wild Roses Grow”…

Vozila je publiku kroz različite emocije različitih faza svoje karijere, jer “ovo je naša priča – više od 30 godina smo zajedno”.

Kajli ju je pričala uz prikladan modni performans – mijenjajući elegantno bijelo odjelo s potpisom Stele Makartni, za vatreno crveni kombinezon, zlatnu haljinu od 50.000 funti koju su dizajnirali Kolchagov Barba and Preciosa Crystals, za upečatljivu “The Vampire’s Wife” kreaciju supruge Nika Kejva Suzi…

Izvor:: Noizz.rs


Danas objavljeno

Peni iz “Teorija velikog praska”

Vanja A

Ale i Hilaria Baldvin podijelili prvu porodičnu fotografiju sa sedmero djece

Vanja A

Otkrivena 44 zlatnika iz 7. veka skrivena u zidu u strahu od muslimanskih osvajača

Zeljka

Ostavite komentar