Kaja Ostojić se udaje četvrti put: Evo kada će se pjevačica vjenčati sa hrvatskim fudbalerom - BIGportal.ba
Ex Yu

Kaja Ostojić se udaje četvrti put: Evo kada će se pjevačica vjenčati sa hrvatskim fudbalerom

Posle braka sa Džuniorom Džekom, Kaja je započela vezu sa fudbalerom Mateom Pavlovićem

Katarina Kaja Ostojić (36) udaje se četvrti put! Pevačica će se na leto venčati sa hrvatskim fudbalerom Mateom Pavlovićem (29), zbog kog je i ostavila trećeg muža Džuniora Džeka (48).

Štoper francuskog kluba Anže čeka da se Kaja i zvanično razvede od svetski slavnog di-džeja, pa da je zaprosi.

– Kaja i Mateo su u vezi od prošlog leta. Odlepili su jedno za drugim i već su razgovarali o venčanju! On je zbog Kaje ostavio dugogodišnju verenicu, a ona muža Džeka. Mateo je već kupio verenički prsten, ali ne želi da je zaprosi dok se ona i zvanično ne razvede od Džeka, što bi trebalo da se se reši do maja. Već je isplanirao da u avgustu, na prvu godišnjicu njihove veze, naprave veliku svadbu – priča fudbalerov prijatelj i dodaje da Pavlovića nikad nije video toliko zaljubljenog:


– Dugo se znamo, ali ovoliko ga nijedna žena nije privukla! Ispunjava joj sve želje, vodi je na romantične večere, putovanja, stalno želi da je sa njom. Po svaku cenu hoće da mu ona bude žena i da mu rodi decu!

Koliko je njihova veza ozbiljna, Kaja je pokazala kad je proteklog vikenda dovela dečka u Beograd kako bi ga upoznala sa svojom porodicom.

– Kaja je organizovala ručak, na kome je njena familija upoznala budućeg zeta. Mateo mi je rekao da su ga svi Kajini prihvatili na prvu loptu. Posle porodičnog ručka, rešila je da dečka predstavi i prijateljima, pa su svi zajedno otišli u noćni provod na jedan beogradski splav – kaže izvor.

(Informer)

Danas objavljeno

Jelena Bin Drai otkrila kako joj je u “ZLATNOM KAVEZU”!

Zeljka

Miloš Biković otkrio nepoznate detalje o Džoniju Depu!

Zeljka

“Jedem za dvoje”: Djevojka Darka Lazića potvrdila trudnoću?

Zeljka

Ostavite komentar