Kaja Ostojić se opet udaje: Tri puta se razvodila - BIGportal.ba
Ex Yu

Kaja Ostojić se opet udaje: Tri puta se razvodila

Ne živimo zajedno ali se ne odvajamo sticajem okolnosti provodimo dosta vremena zajedno, takođe je i moja ćerka bila sa nama, istakla je Kaja

KATARINA Kaja Ostojić poslednjih meseci uživa u vezi sa hrvatskim fudbalerom Mateom Pavlovićem, a kako je sveže razvedena od belgijskog di džeja Džuniora Džeka, mnogi fanovi očekuju da se ponovo uda.

Pevačica Katarina Kaja Ostojić na jednom beogradskom splavu došla je u pratnji svog dečka.

Kaja je, naime, u beogradski život izvela svog dragog, ali on nije hteo da daje izjave za medije, jer kako ona kaže, on voli da priča samo o sportu.

Na pitanje, da li će ponovo stati na ludi kamen, ili to vešto izbegava, s obzirom na to da se već tri puta razvela, Kaja je imala samo jedan odgovor.

– Ja sam u fazonu da nikad ne kažem nikad, jer kad kažem obično se desi suprotno – istakla je pevačica, a šta je još otkrila o svojoj novoj ljubavi Kaja je rekla:

– Ne bi da pričam o našem intimnom odnosu, u Beogradu mu se najviše sviđam ja – našalila se pevačica pa dodala:

– Ne živimo zajedno ali se ne odvajamo sticajem okolnosti provodimo dosta vremena zajedno, takođe je i moja ćerka bila sa nama zaključila je Kaja.

Foto: ATA Images

Izvor: Alo/Novosti

Danas objavljeno

REKAO MI JE DA SAM RANO KRENULA GRUDIMA KROZ ŽIVOT: Manekenka Ivana Stanković išla je u Mikinu školu, otkrila jezive detalje

D

NASTRANO, STRAŠNO JE ZLOUPOTREBITI AUTORITET: Bule Goncić progovorio o Miroslavu Aleksiću – Raditi sa decom je velika odgovornost

D

“Aleksić je moralna nakaza”: Stižu poruke podrške za Milenu Radulović

D

Ostavite komentar