Kaja Ostojić otkrila koliko ima kilograma - BIGportal.ba
Ex Yu

Kaja Ostojić otkrila koliko ima kilograma

Kaja poslednjih meseci izgleda nikad bolje.

Katarina Ostojić Kaja svakog dana oduševljava pratioce novim golišavim fotkama budući da izgleda nikad bolje – zategnuto i bez viška kilograma. 

Pevačica obožava da pokazuje svoju liniju s obzirom na to da je i sama prezadovoljna sadašnjim izgledom, pa su provokativne fotografije stalne na njenim profilima na društvenim mrežama. 

Kaja je odgovarala na pitanja fanova, pa otkrila koliko ima kilograma i koliko je visoka, te u čemu je tajna njenog izgleda.

“Moja kilaža je specifična tema za razgovor. Trenutno imam 64 i idem na 61, a visoka sam 171 i nikada ne lažem za centimetre, kao što svi rade”, rekla je Kaja.

“Sad zbiljno… Kažu mi da sa 61 kilogram izgledam premršavo, ali ja se osećam kao leptirica i baš me briga”, dodala je pevačica.

Kaja je otkrila da je na režimsku ishranu krenula u martu, te za mesec i po izgubila neverovatnih 6 kilograma, a nije gladovala.

“Ono što je meni lično odigralo glavnu ulogu je psihološki momenat odgovornosti. Dakle, striktno se pridržavam, ne lažem ni sebe ni druge”, poručila je Kaja i otkrila da je trenutno na veganstvu. Osim toga, kao što je poznato, redovno trenira.

Danas objavljeno

Veliki intervju Marine Tucaković iz 1983: Koga je smatrala najboljom pjevačicom Jugoslavije

Zeljka

Tucaković je za nju napisala stih vrijedan 100.000 evra; “Nije zauvijek otišla”

Zeljka

“Bili smo kao nokat i meso”: Damir Handanović o saradnji sa Marinom Tucaković

Zeljka

Ostavite komentar