Kadirov iznio plan: Spremni smo da zauzmemo Kijev - BIGportal.ba
Svijet Vijesti

Kadirov iznio plan: Spremni smo da zauzmemo Kijev

Predsednik Čečenije Ramzan Kadirov rekao je da su sva četiri bataljona specijalnog puka “Ahmat” potpuno popunjena ljudstvom i opremljena.

Šef Čečenske republike Ramzan Kadirov izjavio je danas da u sva četiri bataljona specijalnog puka “Ahmat” potpuno opremljena i popunjena ljudstvom, kao i da su spremni da, ako dođe naređenje, osvoje Kijev i zemlje NATO pakta.

Kako je Kadirov ranije najavljivao, formirana su četiri bataljona sastavljena isključivo od Čečena.

  • Puk specijalne namene “Sever-Ahmat”, koji nosi ime Heroja Rusije Ahmata Kadirova je popunjen! U njemu su borci koji su upijali iskustvo vojnih operacija u Siriji i Ukrajini. To je borbena struktura koja je potrebna danas, poput tri popunjena bataljona “Istok-Ahmat”, “Zapad-Ahmat” i “Jug-Ahmat” – napisao je Kadirov na svom Telegram kanalu.

Kadirov je istakao da duguje zahvalnost majkama, kako kaže, hrabrih branilaca otadžbine koje su svojim sinovima usadile patriotska osećanja i ljubav prema domovini.

  • Danas u svetu nema nikoga ko bi se izjasnio protiv paklene gadosti koju širi Zapad, osim Rusije. Veoma sam zahvalan našem vrhovnom komandantu koji je doneo tako ispravnu odluku i dao nam priliku da učestvujemo u ovoj svetoj borbi protiv satanizma. Spremni smo da idemo dalje po naređenju, da lako zauzmemo Kijev i zemlje NATO-a. Našim jedinicama, prekaljenim u pravim bitkama, neće moći da se odupre nijedna vojska na svetu. Imamo iskustvo, arsenal, veru, patriotizam, ideju i istinu. Zapad još ne shvata koliko smo jaki – napisao je Kadirov i dodao:
  • Borba protiv Rusije nije holivudski akcioni film. Pripremite bele zastave. Nismo još ni počeli ozbiljno!

(Novosti Foto: Sputnik)

Danas objavljeno

Nesvakidašnji „trejd“ obavljen: Britni Grajner je slobodna

Vanja A

Kremlj: To je naše, zauzećemo

M.

Granatirana Rusija

M.

Ostavite komentar