Kadirov ima obećanje za NATO - BIGportal.ba
Svijet Vijesti

Kadirov ima obećanje za NATO

Čečenski lider Ramzan Kadirov podsetio je “neprijatelje” da je Rusija vodec´a vojna država u svetu i obec´ao NATO-u napade teskobe, gneva i očaja.

“Bez obzira na sve napore NATO alijanse da izoluje Rusiju od spoljašnjeg sveta, naša zemlja kao što je bila tako i ostaje otvorena za sve koji hoc´e sa njom da budu prijatelji i imaju pouzdane uzajamno-korisne odnose. U svojim antiruskim planovima svi naši neprijatelji nisu predvideli jedno: Rusija je vodec´a vojna država u svetu, što znači da ukoliko Zapad dovede situaciju do krajnje tačke, uslove c´emo diktirati mi”, napisao je Kadirov na svom Telegram kanalu.

On je istakao da je Rusija uvek bila zanimljiva državama “koje ne podilaze SAD i njihovim pomagačima”.

“Upravo su takvi razumni i pošteni međusobni odnosi ključ jakog potencijala celog zdravorazumskog čovečanstva, a ne nikako u megalomaniji i mangupskom ponašanju NATO alijanse, koja je umislila da je dominantna u svetu. Neka se upinju i dalje. Tim c´e ih više na kraju mučiti napadi teskobe, gneva i očaja”, zaključio je on.

Prethodno je Kadirov izjavio da zapadni političari treba da odustanu od strategije raspada Rusije i da razmisle kako da izgrade saradnju sa njom.

Danas objavljeno

Sabotaža? “Hvala, Ameriko”

M.

Rezultati referenduma: 99%, 98%, 93%, 87%; Odmah nove sankcije

M.

Rusija na SB UN ponovila: A šta je sa Kosovom? “Dvostruki standardi Zapada”

M.

Ostavite komentar