Kada vidite šta cigatera poslije seksa radi tijelu, više vam neće pasti na pamet da je upalite - BIGportal.ba
Ljubav i seks Magazin

Kada vidite šta cigatera poslije seksa radi tijelu, više vam neće pasti na pamet da je upalite

Pušenje cigarete nakon seksa decenijama se smatra nečim sofisticiranim, posebno u filmovima i serijama, međutim, istina je potpuno drugačija.

Prava istina je da je paljenje cigarete nakon seksa zapravo jako loše, ne samo za zdravlje, već i za sam seks.

Pojedine hemikalije koje cigarete sadrže mogu da se ponašaju kao vazokonstriktori. Samo pomislite na vazektomiju – u pitanju je procedura kroz koju muškarac prolazi kako bi uklonio svoju mogućnost da učini ženu trudnom.

Evo o čemu se radi.

Protok krvi  ključan je za stvaranje erekcije, a zbog toga što cigarete sužavaju krvne sudove, do penisa dolazi znatno manje krvi i on je zapravo manji nego što treba.

Uticaj cigareta…

Jedno istraživanje otkrilo je da samo 2 cigarete mogu da negativno utiču na erekciju kod muškaraca, ali i da su muškarci koji pate od erektilne disfunkcije vrlo često pušači, ili bivši pušači.

Tu su i mnogi drugi problemi koji su povezani sa pušenjem cigareta kao što je zadihanost i smanjeni kapacitet pluća – a sve to može drastično da pokvari seks.

Ako sledeći put nakon seksa poželite da upalite cigaretu, setite se da bi to ujedno mogao da vam bude i posldnji put da ga imate, to jest da ste u stanju da ga imate.

Izvor: Novosti

Danas objavljeno

Preminula slavna oskarovka i pjevačica čuvenog hita iz filma „Flešdens“

Zeljka

Novi dom za Pedington plišane mede donijete kraljici Elizabeti

Zeljka

Zašto svinje u soliteru nekoga raduju – a druge ozbiljno zabrinjavaju

Zeljka

Ostavite komentar