Kada Vajda odservira as Novaku - BIGportal.ba
Sport Tenis

Kada Vajda odservira as Novaku

Najbolji teniser sveta Novak Đoković odradio je trening sa Jankom Tipsarevićen na terenu broj 4 u Orangi parku. Iza terena bilo je malo prostora da primi sve one ljubitelje tenisa koji su želeli da vide trening branioca trofeja na Vimbldonu sa velikim prijateljem i nekada osmim igračem sveta, Jankom Tipsarevićem….

Najbolji teniser sveta Novak Đoković odradio je trening sa Jankom Tipsarevićen na terenu broj 4 u Orangi parku.

Iza terena bilo je malo prostora da primi sve one ljubitelje tenisa koji su želeli da vide trening branioca trofeja na Vimbldonu sa velikim prijateljem i nekada osmim igračem sveta, Jankom Tipsarevićem.

Tiskali su se na tih desetak metara prostora iza graničnika, fotografisali Novaka i Janka koji su bili izuzetno raspoloženi za rad tokom tih 45 minuta, koliko je trajao taj glavni deo treninga, pre nego što je Novak otišao na istezanje.

Bio je tu ceo Novakov tim na čelu sa Marjanom Vajdom i Goranom Ivaniševićem, koji su tokom čitavog treninga asistirali svetskom broju jedan i razgovarali o pojedinim elementima.

O čemu, to samo oni znaju, ali ono što je najbitnije atmosfera je bila izuzetna i krajnje opuštena.

Foto: B92/ZK

Marjan Vajda bez obzira što ne igra, pokazao je da nije zaboravio da servira. Doduše, servirao je Novaku sa T linije, a kada je “pukao” as, Janko Tipsarević, koji je otišao na trenutak da se osveži, oduševljeno je viknuo:

“Ma tako je, breee!”

Naravno, svi su se nasmejali, ali sam trening nije bio šala. Goran Ivanišević je pomno pratio svaki Novakov potez, čini se posebno kod servisa, ali Novak je kao od šale pogađao linije i same uglove servis polja.

Foto: B92/ZK

Šta je Ivanišević primetio, to je naravno tajna, ali je dobar period tokom treninga proveo u razgovoru sa Vajdom objašnjavajući mu šta je uočio. U pitanju su verovatno finese koje bi mogle da se modifikuju.

Naravno, Novak i Janko su razmenjivali udarce, videli smo nekoliko zaista fantastičnih poena koji su oduševili prisutne.

Igrali su kao da je u pitanju borba za pehar, i jedan i drugi pokazali su da im i te kako odgovara ova prelepa travnata podloga.

Foto: B92/ZK

Kada su završili trening, Novak je prišao Vajdi i Ivaniševiću i u tom razgovoru zadržali su se više od deset minuta. Tema je verovatno bilo to što je Goran primetio, tako da je bilo interesantno videti sa kakvim uživanjem su pričali o svemu.

Novaka u sredu očekuje druga prepreka na Vimbldonu, Amerikanac Denis Kudla.

Šampion je raspoložen, čini se da je prošao onu glavnu barijeru prvog meča na turniru pod teretom branioca titule i utisak je da bi u nastavku turnira sve trebalo da ide onako kako želi.

b92.net

Danas objavljeno

Na koga će Srbija – u nedjelju žrijeb za EURO 2024.

Vanja A

Otkriveno šta je sa Mitrovićem

Vanja A

Medvedev “zgazio” Španca i zakazao spektakl sa Đokovićem!

Vanja A

Ostavite komentar