Kada si ti poslednji put bila popularna? - BIGportal.ba
Ex Yu

Kada si ti poslednji put bila popularna?

Slavica Ćukteraš se obračunala sa bivšim učesnikom Zadruge kod Amidžića

Pevačica Slavica Ćukteraš posvađala se u emisiji “Ami G Show” sa voditeljem i bivšim učesnikom Zadruge, Milanom Miloševićem.

Milan je Ognjenu Amidžiću rekao da je “iz hira” snimio i tri pesme, i da verovatno neće više, jer to nije ozbiljno shvatio, na šta je Slavica ironično odgovorila.

“Ma, kao iz hira, hajde molim te, hteo si da budeš poznat,” rekla je Slavica.

“Što bih bio poznatiji nego sada? Hoćeš ti i ja da merimo rejtinge? Kada si ti poslednji put bila popularna, nema te nigde godinama,” pitao je on, a Slavici se neverica videla na licu!

“Zbog čega si ti popularan, zbog Zadruge? Mene nije bilo jer nisam bila tu, a ti sebi daješ za pravo da me pljuješ po emisijama,” rekla je pevačica, koja je sa scene “nestala” jer se udala i rodila dete, odselivši se u zemlju u kojoj je igrao njen bivši muž.

Na Milanovo “može mi se”, Slavica mu je očitala bukvicu.

“Može ti se samo u tvojoj glavi, ja ti pričam iz iskustva da ne bi trebalo da vređaš ljude. Pričam ti jer sam duže od tebe na estradi, iako si stariji od mene. Hajde da zakažemo nastupe u istom gradu, pa da vidimo kome će doći više publike,” pozvala ga je ona.

Milošević je probao da je dodatno podbode, i rekao da je samo ljuta jer joj je ranije rekao da na slikama izgleda kao “baba od 50 godina” (?!), a Slavica je ponovila da je bezobrazan i završila priču.

“Izvinjavam se gledaocima, ovo je moralo ovako,” rekla je pevačica.

Mondo.rs

Danas objavljeno

Nataša Bekvalac pokazala kako tegli kese i namirnice: “Ovo je moja realnost”

V.R.

Ivana Selakov obradila hit Kneza i Branislava Lečića

V.R.

Sandra Afrika želi da se ostvari kao majka: Imam 33, vrijeme mi je!

V.R.

Ostavite komentar