Kada se pojavio Džeko mali David je ostao bez teksta - BIGportal.ba
Ex Yu

Kada se pojavio Džeko mali David je ostao bez teksta

Dan koji nikad neće zaboraviti

Bh. reprezentativac Edin Džeko jučer je u trening centru Rome upoznao malog navijača Davida koji je sve oduševio božićnim snimkom kada je na poklon dobio dres Dijamanta.

David je prije Božića pokazao veliku želju da dobije dres Edina Džeke, a njegov otac Daniele je to ispunio svom sinu. Njegova reakcija kada otvara poklon i shvata da je dobio Džekin dres je postala hit na društvenim mrežama.

Taj video Roma je objavila na zvaničnoj stranici, ali i Džeko na svom Instagram profilu. Klub je odlučio da Davidu ispuni veliku želju i omogući mu da upozna svog idola.

On je jučer s ocem došao na trening Rome i imao je priliku da upozna Džeku. Na početku se vidi koliko je bio šokiran kada se Dijamant pojavio i jednostavno nije mogao ništa da kaže.

Džeko je odmah zagrlio Davida kako bi se on opustio jer je vidio koliko se iznenadio kada je vidio bh. napadača. Naš napadač je poklonio Davidu dva svoja dresa, a na jednom je bila i posveta “za mog prijatelja”.

David je u trening centar došao u dresu Džeke što je posebno oduševilo našeg Dijamanta. Kratko se pojavio i Gonzalo Villar koji je pitao Davida da li više želi njegov ili Džekin dres, a odgovor ovog dječaka se već znao.

https://twitter.com/OfficialASRoma/status/1346396020335235072?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1346396020335235072%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fsportsport.ba%2Ffudbal%2Fedin-dzeko-david-djecak-upoznavanje%2F387002

Danas objavljeno

Za 23 dana dobila 10 kg: Sofija Rajović o zdravstvenoj tegobi s kojom se borila

Vanja A

Jelena Rozga je kao mala s bakom čuvala ovce, a sestru Juliju već dugo krije od javnosti

Vanja A

Marko Bulat otkrio da je njegova supruga Marija u teškom zdravstvenom stanju

Vanja A

Ostavite komentar