Kada se našminka izgleda neprepoznatljivo: Tiktokerka otkrila kako šminkom prekriva akne - BIGportal.ba
Magazin Zanimljivo

Kada se našminka izgleda neprepoznatljivo: Tiktokerka otkrila kako šminkom prekriva akne

Džesi Volk pokazala je svoje akne na TikToku, a zahvaljujući svojim čudesnim transformacijama stekla je veliki broj pratioca na ovoj društvenoj mreži.

Dok mnogi na društvenim mrežama pokušavaju da sakriju svoje nesavršenosti, Džesi s tim nema problema i često govori o svom problemu s aknama.

Ipak, ono oduševljava njene pratioce su zavidne veštine šminkanja uz koje uspe da se transformiše tako da je teško reći da se radi o istoj devojci.

Mnogi su je pitali kako uspeva šminkom da prekrije svoj problem, a Jessy je u videu otkrila tajnu. Da bi sakrila upale na licu mora da koristi više proizvoda.

U jednom od tutoriala vidimo je kako koristi hidratantnu kremu, korektor i konsialer za prekrivanje nesavršenosti, i to sve pre stavljanja pudera.

Bira zeleni korektor kako bi neutralizovala crvenilo kože, zatim koristi fiksator u spreju, pre nego što celo lice prekrije podlogom u prahu. Tada opet koristi fiksator i stavlja podlogu tamo gde je potrebno. Pokazala je i kako na lice nanosi 14 slojeva kozmetičkih proizvoda kako bi prekrila upalu akni.

Uz sve to koristi i kreme za samotamnjenje kako bi bledu put učinila tamnijom , piše The Sun.

Danas objavljeno

Nakon 40 godina prodaje se komad vjenčane torte sa svadbe Diane i Charlesa

Vanja A

Pjevačica u paklu razvoda, supruga mora isplaćivati 200.000 dolara mjesečno

Vanja A

Šakiri prijeti zatvor zbog utaje poreza

Vanja A

Ostavite komentar