Kada muškarac želi ozbiljnu vezu, a kada avanturu - BIGportal.ba
Ljubav i seks Magazin

Kada muškarac želi ozbiljnu vezu, a kada avanturu

Ako je muškarac iskreno zainteresovan za ozbiljnu vezu, željeće da upozna vaše prijatelje i porodicu i neće to izbegavati.

Obratite pažnju na stvari u njegovom ponašanju od trenutka kada se upoznate pa na dalje. Tako ćete odrediti koliko je ozbiljno zainteresovan za ljubavnu vezu s vama, ali i da li je on upravo pravi muškarac za vas koji će vas usrećiti i ispunjavati tokom života.

Ne gubite vreme s nekime ko nije previše zainteresovan za vas, ne poštuje vas i uz koga se više vremena osećate tužno nego srećno. Ako je muškarac iskreno zainteresovan za ozbiljnu vezu, želeće da upozna vaše prijatelje i porodicu i neće to izbegavati. Takođe, pozvaće vas da upoznate njegove. Većina muškaraca će vam dati komplimente tu i tamo, biće zainteresovani za vaše želje i potrebe.

Na primer, zapamtiće koja vam je omiljena boja, kada vam je rođendan… Kada idete, iz prodavnice uzeće torbu s namirnicama i neće očekivati da nosite. Tretiraće vas kao damu, biće ponosan što vas ima i to će svima davati do znanja, i jako će paziti da se uz njega ne osećate neprijatno. Gledaće kako da vam ulepša dan i ponekad da vas iznenadi sitnicom. Sve su to znakovi iz kojih možete da iščitate da je zainteresovan za ozbiljnu vezu. Ako niste sigurni, pokušajte da razgovarate s njim o tome. Suzdržite se od takvih razgovora putem telefona.

Radi se o ozbiljnim stvarima i važno je popričati o tome “oči u oči”, na nekom mirnom, intimnom mestu gde vas niko neće da uznemiruje – dobar izbor je vaš ili njegov dom ukoliko oboje živite sami, jer se tako možete da opustite i prepustite razgovoru.

Ukoliko muškarac stalno kasni ili se ne pojavi na dogovorenom mestu, to je dobar razlog za sumnju u njegove ozbiljne namere. Jednako je i ako vas ne nazove ili ne odgovara na propuštene pozive, SMS poruke, poruke na društvenoj mreži itd.

Da on nije za vas možete da shvatite i po ponašanju dok ste u društvu. Ako vas ismeva ili omalovažava i ne mari što vas dovodi u neugodnu situaciju, nemate što da tražite s njim – u životu ne treba!

Kada je nežnost u pitanju, on kao da je protiv toga – izbegava da bude prisan sa vama, osim kada je seks u pitanju, a i to je površno i bezosećajno, često i sebično. Za rođendan ili godišnjicu, ili Božić, ne dobijete ništa od njega pod izgovoromm kako to nije važno jer ste odrasli ljudi, a ne deca. Prepoznaćete da on nije za vas i po tome što stalno kritikuje vaše navike, izgled, mišljenje…

Uglavnom, ako se uz njega ne osećate opušteno, sigurno, ispunjeno i srećno, prekinite tu vezu. Ne gubite vreme na nekoga ko vas ne zaslužuje, jer svet je velik i puno je muškaraca koji bi bili srećni da vas imaju i cenili bi svaki trenutak da vama.

Izvor: B92

Danas objavljeno

Grad u kom nikada nije dosadno

Vanja A

Glumica objavila rijetku fotografiju svojih 18-godišnjih blizanaca

Vanja A

Ronaldova djeca moraju da poštuju ova pravila

Vanja A

Ostavite komentar