Kada je čuo šta mu je gavran rekao, ostao je bez teksta - BIGportal.ba
Magazin Zanimljivo

Kada je čuo šta mu je gavran rekao, ostao je bez teksta

HOROR filmovi često ih prikazuju kao zlokobne glasnike propasti ili čak smrti, ali u stvarnosti su vrane i gavrani izrazito inteligentne ptice bez sklonosti zlu. Budući da su te ptice toliko inteligentne, je li moguće da budu savršeni kućni ljubimci? Trebamo shvatiti da su vrane divlje životinje i ne bi…

HOROR filmovi često ih prikazuju kao zlokobne glasnike propasti ili čak smrti, ali u stvarnosti su vrane i gavrani izrazito inteligentne ptice bez sklonosti zlu. Budući da su te ptice toliko inteligentne, je li moguće da budu savršeni kućni ljubimci? Trebamo shvatiti da su vrane divlje životinje i ne bi trebalo očekivati da se ponašaju poput pasa ili mačaka koji su pripitomljavani generacijama.

To znači da će, bez sumnje, briga o vrani biti velik izazov. Vrane su porodica ptica koje žive širom svijeta i broje preko 120 vrsta. Gavran je najveći u toj porodici te je jednobojno crn. Međutim, gavrani su zaštićeni pa ih ne biste trebali uzgajati, prodavati ni uznemiravati.

Gavran iz videa prišao je čovjeku koji je bio pomalo suzdržan. Nije ga htio dodirnuti, ali mu se prijateljski obratio. Nismo sigurni šta je očekivao od ove pametne životinje, no ona mu nije uzvratila na isti način. Približila mu se i rekla mu “Fu*k you” (eng. “Je*i se”), a to je nasmijalo njega i ženu koja je cijelu situaciju snimila. Mi smo takođe ostali bez teksta, a vjerujemo da će ova pričalica izmamiti osmijeh na lice i vama! 

Danas objavljeno

Kortni Kardasijan u vezi je s bubnjarom slavnog benda

D

Nicholas Cage u novom Netflixovom dokumentarcu vodi nas kroz historiju psovki

D

Larry King – Medijski mag sa više od 50 000 intervjua!

D

Ostavite komentar