Kad te iznenadi čuveni holivudski glumac i oskarovac - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Kad te iznenadi čuveni holivudski glumac i oskarovac

Poslednjih meseci brojne ličnosti su se obraćale javnosti i pozivali građane da ne izlaze iz svojih kuća i na svaki mogući način pokušavali da pomognu društvu koje je zahvatila epidemija koronavirusa. Nešto slično uradio je pre nekoliko dana i čuveni holivudski glumac.

Zvezda filma “Bilo jednom u Holivudu” i mnogih drugih, holivudski glumac Bred Pit iznenadio je studente Državnog univerziteta Misuri posebnom videoporukom snimljenom u karantinu.

Video počinje razgovorom dekana i maskote ovog univerziteta koji pominju kako bi studentima trebalo još jedna osoba da čestita na diplomiranju. Onda se vidi kako dekan okreće telefon i slavni Bred Pit je onda uputio poruku diplomcima ovog univerziteta.

“Pozdrav svima. Bred ovde iz karantina. Da, mora da je bilo vrlo čudno raditi u ovim zahtevnim vremenima, ali znajte da sam ponosan na vas”, rekao je dobitnik Oskara, te dodao:

“Želim vam sve najbolje u vašim budućim poduhvatima. Dakle, uspeli ste. Uživajte. Čestitam, i razmišljajte široko”, kazao je Bred.

Pre nekoliko dana docent Elizabet King objavila je video-snimak na društvenim mrežama, te navela da je time želela na neki način da razveseli studente koji se zbog pandemije koronavirusa neće tradicionalno prošetati gradom nakon završne ceremonije.

Ona je navela i da je čuveni glumac pristao da učini “studente svog rodnog grada ponosnima”.

Bred Pit je inače odrastao u Springfildu u Misuriju, gde se i nalazi ovaj univerzitet koji iako je pohađao, nikad nije završio. Spakovao je kofere i zaputio se u Holivud kako bi ostvario svoje snove. Danas je jedan od najpopularnijih i najplaćenijih glumaca, a ove godine konačno je osvojio i Oskara, ali za sporednu ulogu i to upravo u filmu “Bilo jednom u Holivudu”. Inače, studirao je novinarstvo.

Danas objavljeno

Sarah Jessica Parker objavila prvu fotografiju okupljene ekipe “Sex i grada”

Vanja A

Nepoznati ponuđač platio 45 miliona KM za desetominutno putovanje u svemir s osnivačem Amazona

V.R.

Kako da otkrijete da li on flertuje s vama?

V.R.

Ostavite komentar