Kad je Soni plejstejšn na popustu, tu je i policija - BIGportal.ba
PlayGameR Tehnologija

Kad je Soni plejstejšn na popustu, tu je i policija

Plejstejšn 4 i dalje izaziva ogromno interesovanje. Jedna od „Lidl“ prodavnica u Francuskoj, danas je bila krcata zbog promotivne cijene od 95 evra. Morala je da reaguje i policija.

“Bili smo veoma iznenađeni ogromnim interesovanjem i izvinjavamo se zbog nastalih neprijatnosti. Danas bezbjednosni uslovi nisu bili ispunjeni da bi supermarket ostao otvoren. Prodaja PS4 takođe je kod nas trajno otkazana”, izjavila je portparolka prodavnice.

Scene podsjećaju na one u Evropi kada je PS4 prvi put predstavljen. Biće zanimljivo vidjeti kako trgovci udovoljavaju potražnji za PS5 kasnije ove godine. Iz “Sonija” navode da vjeruju da će svi moći da dobiju željene konzole.

Inače, kompanija “Soni” je nedavno predstavila dizajn najnovije gejming konzole “plejstejšn 5”, i neke od najatraktivnijih igara koje će biti dostupne kada se konzola pojavi na tržištu.

Stampedo kupaca u Francuskoj je dokaz da još uvek postoji ogromno tržište za PS4, i da će japanski gigant i dalje pomerati granice kako budu stizale inovacije.

RTS

Danas objavljeno

Šef Applea: “Ako želite aplikacije sa strane, kupite Android telefon”

Vanja A

Apple Watch (2022) serija donosi tri modela, iPhone SE (2022) 3 GB RAM-a

Vanja A

Google objavio: Ovo ste najviše pretraživali u 2021. godini

Vanja A

Ostavite komentar