Kad je Laušević napravio HAOS u Srbiji: Snima se serija o životu glumca? - BIGportal.ba
Ex Yu

Kad je Laušević napravio HAOS u Srbiji: Snima se serija o životu glumca?

Autobiografija slavnog glumca biće pretočena u seriju?

Pre nekoliko godina, Srbija je mahnito kupovala autobiografski roman Žarka Lauševića “Godina prođe, dan nikad”, u kojoj je, nakon decenije ćutanja, opisao detalje života nakon hapšenja.

Tiraži su leteli s polica knjižara brzinom svetlosti, a sada bismo tu istu “histeriju” mogli da doživimo i gledajući naše male ekrane.

U planu je snimanje serije po romanu “Godina prođe, dan nikad”.

“Producenti su i dalje u pregovorima, ali ne isključuju Žarka ni kao pomoć scenaristima, a ni kao glumca. Sve se radi u apsolutnom dogovoru s njim. Pandemija je sve stopirala, pa i ovaj projekat. Svi se nadaju da će se do kraja godine znati više informacija oko samog scenarija, ali i mogućih glumaca i lokacija za snimanje”, rekao je neimenovani izvor “Blicu” i dodao:

“Laušević je svestan da bi ekranizacija njegovog romana mogla biti vrlo gledana, jer već godinama dobija upite kako fanova, tako i kolega, da li će se to dogoditi. Interesovanje da njegove knjige budu pretočene u film ili seriju postoji odavno, zato želi da sve bude odrađeno na što profesionalnijem nivou”.

Roman “Godina prođe, dan nikad” prodat je u rekordnom tiražu od 350.000 primeraka. Godinu dana nakon izlaska ovog romana stigao je i nastavak “Druga knjiga: Dnevnik jedne robije”, koja se bavi njegovim životom nakon presude i četiri i po godine provedene u zatvoru. I ta knjiga je oborila sve rekorde, a isti slučaj bio je i s trećom knjigom: “Sve prođe, pa i doživotna”, u kojoj se nalaze beleške nastale u Zabeli.

Danas objavljeno

Luka Jović potvrdio vijesti: Presrećan sam!

V.R.

Kuća Šabana Šaulića potpuno oronula: Smrad oko nje je toliko nepodnošljiv, sve je zapušteno

V.R.

Emina Jahović otvoreno o muškarcima, Mustafi, djeci, pa priznala zbog čega pati!

V.R.

Ostavite komentar