"Kad igram dobro na betonu, teško me je pobijediti" - BIGportal.ba
Sport Tenis

“Kad igram dobro na betonu, teško me je pobijediti”

Danil Medvedev će u Torontu pokušati da osvoji četvrti trofej na turnirima Serije 1.000.

Rus je prvi nosilac na “Nacional bank openu” i slobodan je na startu, dok u drugom kolu čeka boljeg iz meča Danijel Evans – Aleksander Bublik.

Medvedev će ranije sezone pamtiti po lepom kada je reč o turnirima na američkoj seriji, sada je svestan da se od njega očekuje samo najbolje.

Sada sam prvi nosilac i sve osim finala neće biti dobar rezultat. Želim da igram dobar tenis, kada igram dobro na tvrdoj podlozi znam da me je teško pobediti. Želim da trijumfujem ovde. Znam da sam sposoban da pobedim mnogo momaka koji su došli ovde, svestan sam da mogu da osvajam velike turnire. Ipak, svi igraju dobro i svako može da pobedi svakoga. Tenis je nepredvidljiv“, kaže Medvedev.

Turnir u Kanadi mu je u posebno lepom sećanju.

Ovo je poseban turnur. Igrao sam ovde svoje prvo masters finale. Došao sam iz Vašingtona i bio sam prilično iscrpljen. Nisam znao šta da očekujem, hteo sam samo da igram dobro. Napravio sam najbolji rezultat karijere do tada, poseban osećaj. Volim da igram u Kanadi“, dodao je Moskovljanin.

On je svestan da je ove godine mogao da beleži bolje rezultate.

Svake nedelje igrate sa jakim protivnicima koji će sada hteti da vas pobedite jer ste drugi na svetu. Igrao sam dobro i na Vimbldonu, ali čak iako je to bila borba u pet setova sa Hubertom Hurkačem, poraz u četvrtom kolu grend slema nije bio dobar razultat“, zaključio je Medvedev.

Danas objavljeno

„Šta ću raditi sa 2,1 miliona eura? Neka odluče roditelji“

Vanja A

Kultard Cunodi: Spakuj svoju malu torbu i napusti Formulu 1

Vanja A

Bogdanović: Moramo sve da zaboravimo – ko zna šta će biti ove sezone

Vanja A

Ostavite komentar