26. Marta 2021.

Kad Goldi Hon i Kurt Rasel krenu na odmor…

Big Portal

Za volanom ove ogromne “kuće na točkovima” bio je upravo Kurt Rasel dok se Goldi Hon, na mestu suvozača, zabavljala mobilnim telefonom.

Njih dvoje su se upoznali davne 1966. godine, na snimanju filma za “Dizni”, ali su bili samo kolege.

“Ja sam imala 21, on 16. Mislila sam da je šarmantan, ali je bio je premlad”, prisećala se Goldi Hon u jednom od intervjua.

Ponovo su se sreli tek 1983. godine, kada su i prvi put izašli zajedno.

Foto: Profimedia

Pre nego što je počela da se viđa sa Kurtom Raselom, Goldi je imala već dvoje dece iz prethodnog braka, dok je Kurt Rasel imao sina.

Pre nekoliko godina, Goldi Hon je podelila razlog njihove zajedničke sreće.

“Nama je savršeno dobro bez braka. Već se osećam potpuno odano, i sve dok osećam odanost, brižnost, ljubav, posvećenost, nema razloga da bilo šta menjamo. Volim da se budim svaki dan, i da i on i ja znamo da imamo izbor. Nema zaista pravog razloga da se venčamo. U zdravim, dugim vezama, rekla bih i da je ključ da provodite 68 odsto vremena”, rekla je Hon.

Kurt Rasel je u jednom od intervjua, rekao da “u svakoj vezi ima uspona i padova, ali da, kada ste sa nekim 37 godina, osetili ste svaku moguću emociju koja u vezi može da se oseti”.

Danas imaju unučiće, često postavljaju na Instagramu fotografije lepih porodičnih trenutaka i kažu da se ne razlikuju ni u čemu od svih drugih parova.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare