Kad estrada ratuje, vadi se teška artiljerija - BIGportal.ba
Ex Yu

Kad estrada ratuje, vadi se teška artiljerija

Neke estradne ličnosti imale su ozbiljne probleme tokom karijere.

Jednima su bacane bombe na studio i domove, a drugi su bili žrtve mafijaških ucena.

Pevačica Senidah našla se u ozbiljnom problemu kada je na njenu kuću u Ljubljani bačena bomba u julu prošle godine. Ta priča pokrenula je nagađanja o tome da li je njena bezbednost ugrožena, a nedavno je na njenom nastupu bačen suzavac na binu.

Kako je preneo portal nova.rs, ona u poslednje vreme dobija i uznemirujuće pretnje smrću.

“Senidah se poslednjih meseci ne eksponira jer se navodno nekom zamerila. Ranije je bila mnogo aktivnija na društvenim mrežama, a sada više ne reklamira ni gostovanja u klubovima i na festivalima. Priča se da se krije od nekih ljudi kojima se zamerila. Kada je dobila preteće poruke nije joj bilo svejedno, jer ni sama ne zna da li to neko namerno radi da bi je zaplašio ili stvarno ima najgoru nameru”, otkrio je jedan pevačicin prijatelj.

U tom trenutku Maja se nalazila u drugom vozilu i ostala je u šoku kada je videla da ispred nje osobe na motoru pucaju u kombi u pokretu. Niko od članova bend nije povređen, a svi su bili u šoku zbog čitav situacije koja je odigrala u svega nekoliko minuta.

Tada su se pokrenule priče o mogućim vezama Maje Berović sa mafijom. Kriminalci su prvo navodno počeli da je pritiskaju time da mora da sarađuje sa njima, da joj oni ugovaraju nastupe i uzimaju procenat od zarade. Pevačici su pre dve godine bacili bombu na njenu kuću u beogradskom neselju Lisičji potok, nakon čega su počeli da joj šalju preteće poruke i upozoravali je da bi trebalo da sarađuje sa njima.

Na studio FM Pleja, čiji su vlasnici Filip Miletić i Miloš Roganović, bačena je bomba. Edita Aradinović, nekadašnja članica grupe Ministarke, koju je ovaj dvojac osnovao, od napuštanja grupe nije u kontaktu sa Filipom i Milošem, ali je ostala u šoku nakon što je čula vesti:

“Ne mogu da verujem, kakva bomba? Sad prvi put čujem za to. Samo da nema povređenih. Nisam sa njima u kontaktu uopšte, ne znam da li su imali neke probleme. Poslednji put sam ih videla pre pola godine ili godinu dana”, rekla je ona tada.

nova.rs

Danas objavljeno

Seka Aleksić: “Metak mi je prošao pored glave”

Zeljka

Slika Nikole Jokića sa ženom i ćerkom oduševila fanove

Zeljka

KAO BOGINJA: Kosjerina stajlingom obara s nogu

Zeljka

Ostavite komentar