Kaća Grujić ispričala detalje o kojima je ćutala - BIGportal.ba
Ex Yu

Kaća Grujić ispričala detalje o kojima je ćutala

Katarina Grujić uživa u vezi sa fudbalerom Marko Gobeljićem i kaže da joj je ljubav pomogla da prebrodi težak period, budući da zbog pandemije korona virusa već gotovo godinu dana ne radi.

– Nisam mogla da verujem da mi se ljubav desila u ovo nevreme. Teško sam podnosila to što ne radim, što ne snimam, ne putujem, ali me je ljubav i veza sa Markom definitivno i održala i spasla depresije. Mislim da me ta ljubav održava i dalje, jer da nije toga, ja ne znam šta bih radila – rekla je Katarina za “Alo”.

Ona se nedavno pohvalila poklonom koji je dobila od dečka, a u pitanju je bio buket sačinjen od plišanih medvedića, te navela da je uz Marka njoj svaki dan Dan zaljubljenih.

– Da, zato što je to zaista tako. U pitanju je bio sasvim običan dan, nije bila ni mesečnica ni godišnjica moje veze. Marko mi je kupio buket sa plišanim medvedićima i srculencima i oduševio me. Pre toga mi je za šest meseci zabavljanja takođe kupio ogroman buket ruža, koji je bio praktično moje visine. Veliki je džentlmen i gospodin. Ne obraćamo pažnju na datume, jedno drugo iz čista mira iznenađujemo – rekla je pevačica.

Nedavno su Kaća i Marko bili i na prvom zajedničkom putovanju, u Dubaiju.

– Odmor nam je bio preko potreban i fantastično smo se proveli. Marko je imao pauzu, pa smo odlučili da odemo u Dubai. To je grad koji nikad ne spava. Tamo kao da korone nema, mada, pridržavali smo se svih propisanih mera i ponašali odgovorno – kaže Kaća.

Danas objavljeno

Pjevačica planira graditi skijalište i hotel na Trebeviću

Vanja A

Roditelji Harisu: Ili ženi Radu ili je ostavi

Vanja A

S njom je bio u braku prije Lepe Brene: Ovo je prva supruga Slobodana Bobe Živojinovića

Vanja A

Ostavite komentar