Južnoamerička fudbalska konfederacija odbacila Mesijeve tvrdnje o namještanju - BIGportal.ba
Fudbal Sport

Južnoamerička fudbalska konfederacija odbacila Mesijeve tvrdnje o namještanju

Čelnici Južnoameričke fudbalske konfederacije odbacili su tvrdnje argentinskog reprezentativca Lionela Mesija da je takmičenje na Kopa Amerike namješteno.

Čelnici Južnoameričke fudbalske konfederacije odbacili su tvrdnje argentinskog reprezentativca Lionela Mesija da je takmičenje na Kopa Amerike namješteno.

Argentina je osvojila treće mesto na Kopa Americi pobedom protiv Čilea 2:1.

Mesi je isključen u tom meču zbog koškanja sa protivničkim igračem Garijem Medelom, koji je takodje isključen, ali je nezadovoljan i suđenjem u polufinalnoj utakmici protiv Brazila.

Fudbalski savez Argentine žalio se zbog “brojnih sudijskih grešaka”, u porazu od Brazila 0:2, u polufinalu, a Mesi je naveo i da je trofej pre vremena dodeljen Brazilu.

Čelnici Conmebol (Južnoameričke fudbalske konfederacije ) su odbacili Mesijeve tvrdnje.

“Osnovna fer-pleja je da prihvatite rezultat sa poštovanjem. Neprihvatljivo je da su zbog incidenata tipičnih za takmičenja, u kojima je učestvovalo 12 ekipa pod jednakim uslovima, pokrenute neosnovane optužbe koje dovode u pitanje integritet Kupa Amerike. Te optužbe predstavljaju nedostatak poštovanja prema takmičenju, igračima koji učestvuju i stotinama profesionalaca u Conmebol”
, navodi se u saopštenju.

U finalu Kopa Amerike večeras igraju osmostruki šampion Brazil i Peru.

Danas objavljeno

Mari: Novak, Rodžer i Rafa su visoko podigli letvicu

Zeljka

Premijer Viktorije opet o vakcinama, ne želi da popusti teniserima

Zeljka

Jokić završio na Markanenovom posteru

Zeljka

Ostavite komentar