Jutjuberka Bruk Hojts greškom je na svoj kanal okačila skandalozan snimak. Reagovala policija - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Jutjuberka Bruk Hojts greškom je na svoj kanal okačila skandalozan snimak. Reagovala policija

Policija trenutno radi na slučaju Bruk Hojts koja je greškom na svoj kanal okačila snimak na kome zlostavlja svog psa, dobermana po imenu Sfinga. Blogerka je, naime, imala u planu da snimi video na kome se “šali” sa svojim psom, međutim, umjesto montirane verzije, na njenom kanalu osvanula je sirova…

Policija trenutno radi na slučaju Bruk Hojts koja je greškom na svoj kanal okačila snimak na kome zlostavlja svog psa, dobermana po imenu Sfinga.

Blogerka je, naime, imala u planu da snimi video na kome se “šali” sa svojim psom, međutim, umjesto montirane verzije, na njenom kanalu osvanula je sirova verzija snimka, gdje se vidi kako psa udara, šutira i pljuje dok joj se on umiljava.

Snimak se vrlo brzo raširio internetom i izazvao reagovanja ne samo njenih fanova, već i kolega iz glumačkog svijeta.

https://www.instagram.com/p/BrRFs7ylAPB/?utm_source=ig_embed

– Već sam gledao tvoje ranije snimke sa psom i primijetio sam da ne razumiješ kako treba da izgleda odnos sa psom, ali sam se trudio da komentare zadržim za sebe jer si rekla da planiraš da krenete na obuku za pse. Međutim, sad sam video snimak i zgrožen sam. Vidim šta podrazumijevaš pod obukom za pse – piše joj jedan od pratilaca koji je bio blaži.

Cijela stvar došla je i do policije, a služba za zaštitu životinja zahtijeva da se djevojci pas oduzme.

Bruk je okačila zvanično saopštenje u kome, između ostalog, tvrdi da “nije zlostavljač”, da je prosto imala “loš dan” i da je zapravo “razmazila svog psa pažnjom i igračkama”.

– Dana kada je ovo snimano, imala sam loš dan u privatnom životu. Neću da izigravam žrtvu, ali bila sam nervozna kao rijetko kada. Inače sam zaista uglavnom vesela i razgradana, kao što vidite u mojim snimcima, ali vidi se da tog dana pokušavam da oraspoložim sebe. Naravno, to nije opravdanje za moje postupke prema psu, ali želim da razjasnim da nikako nisam zlostavljač i da svako ko me zna može da potvrdi koliko volim životinje – kaže ona.


Danas objavljeno

Serijska zavodnica bogatih muškaraca pokazala zanosne obline

Zeljka

Otkrivena nova buba u Srbiji: Nosi ime Novaka Đokovića

Zeljka

Tu su protjerivali članove kraljevske porodice: Skrivena tajna Istanbula

Zeljka

Ostavite komentar