Jutjuber ubijen dok je snimao opasan video - BIGportal.ba
Magazin Zanimljivo

Jutjuber ubijen dok je snimao opasan video

Jutjuberi i influenseri se, u želji za slavom, ponekad kockaju sopstvenim životima. Problem je kada na toj kocki izgube.

Već su zabeleženi brojni slučajevi osoba koje su zbog “savršenog selfija” poginule. Neki zarad slave idu toliko daleko da ugroze i živote drugih, kao ruski jutjuber koji je nedavno zaključao trudnu devojku na terasi jer mu je jedan pratilac ponudio 1.000 dolara, zbog čega je preminula.

Poslednji primer gde je potraga za slavom “odnela glavu”, zabeležen je u SAD, kada je u Nešvilu ubijen 20-godišnji jutjuber Timoti Vilks, dok je snimao ono što je trebalo da bude šala.

Naime, Vilks je hteo da napravi “prenk”, odnosno da se pretvara kao da pljačka ljude ispred jednog zabavnog parka, kako bi video njihove reakcije i objavio to. Tako je, zajedno sa nekoliko prijatelja, pristupio grupi od nekoliko ljudi, prenosi Zimo.

Svi su bili naoružani velikim noževima, a kako bi “šala” bila što uverljivija, Vilks im nije rekao da ih snimaju za Jutjub. Naravno, ljudi kojima su pristupili, nisu mogli znati da je reč o šali, a jedan mladić je, kada je video noževe, izvukao pištolj i upucao Vilksa.

Iz lokalne policije kažu da niko nije uhapšen jer je mladić koji je pucao iz pištolja, to učinio iz samodobrane.

Danas objavljeno

Georgina je prije Ronalda bila čistačica, a život joj je obilježila strašna tragedija

Vanja A

Znate li koliko je veliko i teško srce plavog kita?

Vanja A

Pogledaj najavu za film “The Batman”

Vanja A

Ostavite komentar