26. Jula 2021.

Juneće šnicle u sosu od pečuraka: Jednostavan, a efektan ručak!

Big Portal

Ukoliko ste raspoloženi za meso u kombinaciji sa kremastim sosom, imamo pravi recept za vas.

Jednostavno i brzo se pravi i idealno je za ručak.

Recept za juneću šniclu u sosu od pečuraka

Sastojci

  • 0,5 kg junetine
  • 2 dl neutralne pavlake
  • 400 gr šampinjona
  • 2 čena belog luka
  • 1 crni luk
  • maslac
  • so, biber
  • bosiljak, peršun

Priprema:

Tučkom istanjite junetinu, isečenu na šnicle. Posolite i pobiberite i ispržite na maslacu.

Kada se isprži sa obe strane, izvadite iz tiganja, a u socu propržite crni i beli luk, potom dodajte pečurke.

Kada pečurke omekšaju, sipajte neutralnu pavlaku.

Vratite junetinu u sos i sve zajedno još malo propržite. Pri kraju dodajte bosiljak i peršun.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare