Julia Roberts je uradila nevjerovatnu stvar i dokazala da je najlepša žena Holivuda - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Julia Roberts je uradila nevjerovatnu stvar i dokazala da je najlepša žena Holivuda

Džulija Roberts je uradila ono što malo holivudskih glumica sme da uradi!

Koliko holivudskih glumica sme da se slika bez trunke šminke i objavila fotografiju na Instagramu bez filtera? Veoma malo, ali Džulija Roberts je među njima!

Džulija Roberts ima 53 godine i s pravom nosi epitet “The Pretty Woman” po legendarnom filmu u kojem je glumila sa Ričardom Girom. Ona i danas, u šestoj deceniji, izgleda čarobno! Na njenom licu se ne vide tragovi plastičnih operacija, botoksa i filera. Liniju je doterala do savršenstva, a nedavno je Džulija Roberts otkrila tajnu mladolikog izgleda.

Džulija Robertse vakcinisala protiv kovida

Julia Roberts je otišla na vakcinaciju da bi podigla svest o važnosti vakcinisanja protiv korone. Mnoge slavne ličnosti su se vakcinisale i javno objavile slike. Posle vakcine napravila je selfi.

– Potpuno vakcinisana! Ako i vi imate mogućnost da dođete do vakcine – idite, idite, idite! – napisala je Džulija.

NJena plava kovrdžava kosa šik izviruje iz plave kapuljače. Ona nosi usnčane naočare, usne su joj razvučene u osmeh i bez trunke karmina.

Džulija Roberts veoma retko objavljuje privatne fotografije. Međutim, nedavno je njen suprug Deni Molder objavio video sina Džulije Roberts u kojem vozi skejt na putu do škole.

Džulija ima troje dece sa producentom: blizance stare 16 i Henrija (13). Srećni par će 4. jula proslaviti 19 godina braka!

Danas objavljeno

Tužna realnost: Madonna na posljednjim fotografijama izgleda neprepoznatljivo, ruke skriva iz jednog razloga

Vanja A

Razvodi se Robin Rajt

Vanja A

Picerija razbjesnila goste jer dodatno naplaćuje sječenje pice

V.R.

Ostavite komentar