"Jović služi za grijanje klupe u Realu" - BIGportal.ba
Fudbal Sport

“Jović služi za grijanje klupe u Realu”

Luka Jović ni skoro godinu i po dana posle dolaska u Madrid ne uspeva da se adaptira u ekipi Reala.

Mnogi smatraju da je to jasan pokazatelj da “kraljevski klub” nije pravi za njega, a takvo stanovište izneo je i španski “As”.

Zapravo, ovaj prestižni list ističe da Zidan nije želeo da zadrži Jovića, već Borhu Majorala, što je novi igrač Rome i javno obelodanio pre par nedelja.

“Jović nije dobio nijedan minut niti se zagrevao u meču protiv Ueske. Od debakla protiv Šahtjora u Ligi šampiona, trener je na njega zaboravio”, stoji u tekstu “Asa” i dodaje se:

“Zidan, kao smiren trener i nekada veliki fudbaler, pokušao je da povrati napadača jednom kada je postalo definitivno da će on ostati u Madridu. Uradio je nešto slično prošle godine sa Hamesom Rodrigezom i Geretom Bejlom, kojima je davao dosta šanse na početku sezone 2019/20. Jović je bio starter u dve od tri ligaške utakmice i takođe na debiju u Ligi šampiona protiv Šahtjora. Ali ta utakmica bila je njegov kraj”.

Novinar je objasnio da Jović u Realu nema nikakvu ulogu osim grejanja klupe.

“Dobijao je šanse u toku Benzeminog golgeterskog posta, ali to nije iskoristio. Sada se Karim probudio i postigao četiri gola. Na sve to se vratio i Eden Azar, a Marko Asensio ustalio u napadačkom triju, što ostavlja pitanje hoće li se više koristiti sistem sa dva špica. Jović, napadač od 60.000.000 evra pre malo više od godinu dana sada samo služi za malo šta osim grejanja Realove dugačke klupe”, stoji u tekstu.

B92

Danas objavljeno

Meloun molio Jokića da ne igra VIDEO

Vanja A

ATP prijeti nevakcinisanima

Vanja A

Evroliga kaznila Zvezdu

Vanja A

Ostavite komentar