"Jović nije napravio prekršaj za pritvor, ne stavljajte ga na stub srama" - BIGportal.ba
Fudbal Sport

“Jović nije napravio prekršaj za pritvor, ne stavljajte ga na stub srama”

Gostujući u emisiji “Prva tema” na televiziji Prva, Marko Pantelić je prokomentarisao i slučaj Luke Jovića.

Napadač Real Madrida je na početku pandemije napustio Madrid i doputovao u Srbiju, prekršio predviđene mere izolacije i tada se našao na udaru javnosti.

Potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije stao je na stranu srpskog reprezentativca.

Napravljen je veliki pritisak na Luku. On jeste došao privatnim avionom i napravio je tu grešku parkiranja na ulici. Ali on je častan i pošten dečko, on će tu kaznu platiti. Nije on napravio kaznu zbog kog mora ide u kućni pritvor ili kod sudije za prekršaje, tu novčanu kaznu će sigurno platiti“, rekao je Pantelić.

Zatim se obratio javnosti i predstavnicima “sedme sile”.

Apelujem na novinare, jer njega stavljaju na stub srama poslednjih meseci. On je naš, srpski fudbaler. Desilo se šta se desilo, ali on ima samo 22 godine. On će narednih 10 godina da vodi ovu reprezentaciju. Nemamo mi milion igrača, Luka Jović je dobar i častan momak, strašan fudbaler”.

“Čak i kada mu ne ide, mi moramo da stanemo u zaštitu, a ne da pričamo da li je ‘Marka’ rekla ovo ili Zidan ne računa na njega. Ne zanima nas šta je rekla ‘Marka’. Moramo da podržimo našeg igrača, a ko god napravi grešku, mora da snosi posledice. Tada je procedura bila da mora da se ostane 14 dana u karantinu i on je to odradio“, poručio je Pantelić.

Danas objavljeno

Mitrović odlazi? Fulam mu već našao zamjenu

D

Japan odoleo Angoli i ušao u drugu fazu

D

Meloun: Jokić mora da bude u MVP debati

D

Ostavite komentar