2. Januara 2022.

Jovana otkrila zašto je Tanja napustila emisiju!

Big Portal

Jovana je u emisiji “Premijera vikend specijal” otkrila pravu istinu o sukobu sa Tanjom Savić, koja je zbog nje napustila emisiju.

– Jeste, Tanja Savić jeste napustila emisiju, ja ne znam koji je razlog, mislim da se nije intelektualno snašla na nivou sa Nestorovićem, Dačićem i sa mnom. Ona tu nije mogla doći do izražaja, samo je ustala i otišla iz studija. Ja Tanju mnogo volim, ali ako se osetila da je u zapećku od nas, a na početku mi je udelila kompliment.

Jovana Jeremić
foto: Nikola Anđić

Podsetimo voditeljka Jovana Jeremić je bila ta koja je u javnost iznela da su pevačica Tanja Savić i Draško Stanivuković u vezi.

– Evo ekskluzive. Čula sam da je jedan mladi političar bio s Tanjom u tajnoj ljubavnoj vezi. Nije iz Srbije, iz Bosne je, i nije Dodik. Ko je? – uz osmeh je otkrila Jovana.

Mediji su ubrzo objavili da je u pitanju Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke, a onda je voditeljka iznela još detalja o njihovoj navodnoj aferi.

– Sve se to desilo na Jahorini dok je on bio u vezi za drugom ženom i puklo je kada je taj političar ušao u drugu, tačnije treću vezu. Letnju avanturu – objasnila je Jovana i u svom stilu zaključila.

(Kurir.rs)

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare