5. Oktobra 2021.

Jovana Balašević otkrila kako najradije pamti oca

Big Portal

‘Prisećajući se svih uspomena, intenzivno proteklih sedam meseci, i dalje ne mogu da nadrastem svoje čista, detinja osećanja o kojima sam u jednom intervjuu govorila, kad sam, kao devetogodišnja devojčica, na pitanje novinara kako doživljavam svog tatu, rekla: ‘Najviše volim tatu kao tatu, jer kad bismo izašli iz kuće osećala bih da ga delim sa svim onim ljudima, prolaznicima koji bi mu prilazili!”, ispričala je Jovana Balašević za Noizz.rs.

Nedelju, otkrila je, obično provodi u porodičnoj kući u ulici Jovana Cvijića, sa svojim ćerkama 8-godišnjom Simonom i 5-godišnjom Petrom i suprugom Aleksandrom.

“‘Odlazimo kod baka Olje na Planetu Dvorište 2, gde posle ručka, u bašti zavrtimo svi odreda ‘hula-hop’: i baka Olja, tetka Jelena, Nikolina, smejući se dok Simoni ispunjavamo želje, a koja je na svoju baku, ne samo likom nego i kolovođa po nestašlucima u nameri da i muški deo porodice zavrti ‘hula-hop’!'”, ispričala je starija ćerka jednog od najplodnijih kantautora u regionu.

Podsetimo, Jovana je (uz sestru bebu i brata Aleksu) često bila inspiracija za pesme svog oca Đorđa Balaševića. Jovana, koju Balaševići zovu Lola, inspirisala ga je za pesmu Olelole, ali i za neke od stihova u pesmi Miholjsko leto. Nju je napisao posmatrajući svoju ćerku Jovanu s terase jednog kafića u Novom Sadu na prvom sastanku s mladićem.

Jovana Balašević danas je udata za crnogorskog političara Aleksandra Jovanovića

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare